Hlavní obsah

Jak ho k sobě připoutat

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Připoutat si ho k sobě není těžkéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak moc s ním toužíte být. Jenže on se na závazky nijak nadšeně netváří. Chce svobodu, a vy netušíte, jak ho k sobě připoutat. My ale známe tajemství spoutávací taktiky, takže se ho dozvíte i vy!

Článek

Chlap je něco jako odrostlé dítě. Aby provedl, co se po něm chce, je potřeba přivést ho na myšlenku, že to, co zamýšlíte, je jeho nápadem. Pokud máte na nějakého muže políčeno, ale on se zdráhá přesunout vás z kategorie „žena pro zábavu" do té příjemnější - milovaná partnerka, nejspíš se příliš snažíte. Je tedy načase vzít to z té druhé strany. Prostě vyřadíte na neutrál a hodíte si tam zpátečku.

Musí se snažit!

Ať se jedná o sex (včetně toho prvního) nebo vztah, pamatujte si jediné: Muže musíte stát úsilí. I lajdák dokáže zapracovat, když mu o něco jde a má motivaci. Jistota žádného muže nevyburcuje k činům. Nebo snad znáte nějakého takového?

Kdy se vyplatí mlžit

Na otázky, co si myslíte o trvalém vztahu, odpovídejte: „Ano, jistě, má to své plus, ale já ani v nejmenším o ničem takovém neuvažuji." Mějte radost, když vám zavolá, klidně dejte najevo, že vás jeho přítomnost těší, ale nechovejte se jako jeho blízká přítelkyně. Do vztahu ho mohlo tlačit pár žen před vámi, ale vy vybočíte z řady, když se nebudete chovat jako ony. Řekne si: „Tady je něco  jinak." Ha! Vysloužila jste si zájem.

Nejste si jistá. Hlodá ve vás svědomí a zvědavost, jak to s vámi myslí. Záleží mu na mě? Miluje mě? Půjdu si s ním o tom promluvit... Muž už ví, kam tím směřujete, takže si už jen z principu začne bránit svoji (cennou) svobodu.

Úmysly na jeho zaháčkování mu potvrdíte otázkami:

  • Jak si představuješ náš společný život?
  • Pomýšlel jsi už na manželství?
  • Nemáš pocit, že je čas se usadit?
  • Chtěla bych rodinu a zdá se mi, že ty jsi ten pravý. Máš taky takový názor?
  • Nemáš pocit, že by se náš vztah měl někam vyvíjet?
  • A jak to s námi vlastně vypadá?
Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Od partnera se nechejte dobývatFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Hrajte hru, že vážný vztah není zrovna tím, co byste musela akutně řešit. „Svatba? Vztah? Až potkám někoho, kdo by za to stál, tak o tom možná začnu přemýšlet." Totálně ho zaskočíte, když začnete používat slova, která patří spíš do jeho slovníku - zábava, nezávazně, volnost, svoboda. „Je nám takhle dobře,  tak proč se zaobírat nepodstatnými otázkami?" Konečně ženská, která po mě nic nechce, pomyslí si. Rada nad zlato: Čím déle ho udržíte v nejistotě, tím hlouběji se mu dostanete pod kůži.

Užívejte - neřešte

Když už jste ho přesvědčila, že vztah a manželství nejsou tím, o čemž doma od rána do večera sníte, přichází na řadu druhá fáze - přimět ho, aby si myslel, že po tom touží on sám. Jestliže za ním nechodíte s otázkami ohledně závazků, dřív nebo později mu to nedá a začne se vyptávat sám od sebe. Jakých odpovědí by se měl dočkat? „Nevím, nejsem připravená (přesvědčená)..." „Pořád se poznáváme, musím si ještě něco ujasnit." Přetrhne se, aby změnil váš názor.

Získejte ho!

Vaším úkolem je jen neservírovat mu vše na stříbrném podnose, nevyptávat se, kde byl a kdy vám zase zavolá. Nepouštějte si ho příliš k tělu, nebuďte mu k ruce, když si zrovna vzpomene. Dávejte najevo, že si věříte. Dopřejete mu tak prostor k rozhodnutí, že mít vás je výhra (což vy ostatně určitě sama víte).

Reklama

Načítám