Hlavní obsah

Princezna? Ne! Jen Petra Němcová v něžných šatech bez podprsenky

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani ty nejdokonalejší princezny z pohádek od Disneyho by se nemusely stydět, kdyby vypadaly jako modelka Petra Němcová na nedávné návštěvě přehlídky návrháře Zuhaira Murada. A ty její šaty! Líbí?

Článek

Lepší reklamu na své modely si Zuhair Murad, původem libanonský módní návrhář, jehož modely obdivuje řada světových celebrit včetně Jennifer Lopez i Taylor Swift, snad nemohl ani vysnít. Česká modelka Petra Němcová (36) navštívila jeho módní přehlídku v Paříži, a to rovnou v princeznovské róbě z jeho dílny.

Jemný šeříkový odstín, průsvitný dekolt (ano, podprsenku Petra nemá), délka nad kolena a k tomu nenápadné černé psaníčko a lodičky. Pokud hledáte ukázkovou inspiraci, máte ji před sebou. Podívejte se na celý outfit na videu:

Baví vás průzkumy šatníků celebrit? Ulovte si praktický vak, který nosí herečka Jennifer Lawrence. Anebo vás dostane spíše overal modelky Kendall Jenner?

Reklama

Související témata:

Načítám