Hlavní obsah

Připravte postel na jaro: Levné povlečení s jarním motivem

Foto: Shutterstock.com

Jarní ložnice Foto: Shutterstock.com

S přicházejícím jarem si žádá velký úklid nejen váš šatník, ale také postel. Vyměňte hutné a hřejivé povlečení za lehké a s veselým jarním motivem. Věřte, že usínání bude o něco snazší. Prim hrají květinové vzory a jemná paleta barev.

Článek

Jarní úklid máte už za sebou? Pak nastal ideální čas převléknout postel do nového kabátku. Ano, řeč je o povlečení s jarním motivem. Vneste svěží jarní atmosféru i do své ložnice nebo dětského pokoje

Zelené povlečení

Usínejte v oáze klidu. Bohaté tóny zelené se na jaře vyskytují všude kolem nás. Navíc mají pozitivní vliv na mysl. Využijte různé tóny zelené na povlečení s jarním nádechem. Trendem roku je povlečení s motivem velkých zelených listů, ale také klasické zelené povlečení s květinami.

Foto: Vyprodejpovleceni.cz

Povlečení ARECA bílé Foto: Vyprodejpovleceni.cz

Žluté povlečení

Pusťte první jarní paprsky do ložnice. Nejjasnější teplá barva rozveselí i ty největší pesimisty. Aplikujte žlutou na menší plochy, jako je povlečení. Ložní prádlo ve žluté barvě s drobnými kvítky působí energeticky. Populární je vzor slunečnic, který patří spíše k pozdnímu létu.

Modré povlečení

Nebeská inspirace, tóny modré probudí jaro v každém pokoji. Barva spolehlivosti a míru, která podporuje uklidnění a snění. Různé tóny modré v kombinaci s drobnými kvítky zaručí dokonalou jarní náladu v ložnici. Povlečení v modré barvě s motivem květin se hodí ke každému stylu bydlení.

Foto: Vyprodejpovleceni.cz

Povlečení HALIMA modré z mikrovlákna Foto: Vyprodejpovleceni.cz

Jemné tóny povlečení

Jemné tóny podporují pocit jistoty a bezpečí. Povlečení v tlumených tónech lze snadno kombinovat s jasnými barvami. Hodí se do období jara, a to především ve spojení s výraznějšími lučními květy. Neobávejte se sytějšího tónů na prostěradle.

Dětské jarní povlečení

K jaru patří výrazné barvy plné života. Inspirujte se v přírodě. Dětské pokoje si zaslouží během jara změnu, třeba tu jahůdkovou. Povlečení s motivem jahod můžete použít během jara i léta. Věřte, že si ho děti zamilují.

Foto: Vyprodejpovleceni.cz

Dětské povlečení JAHODY Foto: Vyprodejpovleceni.cz

Lehký materiál, který vás bude rozmazlovat

Materiálem vhodným pro období jara je zaručeně 100% přírodní bavlna. Vyniká prodyšností, měkkostí a výborně odvádí jakoukoliv vlhkost. Hodí se tedy i pro osoby, které se v noci více potí. Během jara se zvyšujícími se teplotami využijete veškeré pozitivní vlastnosti bavlněného povlečení.

Reklama

Načítám