Hlavní obsah

Připravte si kapesníky, máme pro vás ty nejlepší milostné scény!

Foto: archiv

Počtěte si v zápisníku jedné lásky, která zvládla dlouhé odloučeníFoto: archiv

Reklama

Možná se na tyhle filmy díváte ve chvílích, kdy si potřebujete poplakat nad vlastním milostným karambolem. Milostné scény v nich totiž vezmou za srdce – bez ohledu na to, kolikrát už jste je viděly.

Článek

Chcete vidět, že láska opravdu existuje, že je šance potkat toho pravého a bláznivě se zamilovat – prostě prožít to, co znáte zatím možná jen z milostných scén vašich oblíbených filmů.

Pretty Woman

Vivian (Julia Roberts) je prostitutka se zlatým srdcem a Edward (Richard Gere) bohatý chlápek, který v ní dokáže najít princeznu… Pohádka, nad kterou již pětadvacet let jihnou ženy a dívky bez ohledu na věk a životní zkušenosti s muži. Je těžké určit konkrétní milostnou scénu – tak snad společná koupel... nebo závěrečná líbačka na požárním schodišti?

Foto: archiv

Nejdřív to byl pouze večer prostitutky a jejího zákazníka, ale přerostl v lásku jako z pohádkyFoto: archiv

Duch

Molly (Demi Moore) a Sam (Patrick Swayze) se milují tak, že jejich lásku nemůže jen tak ukončit ani jeho násilná smrt. Film je vlastně jednou dlouhou scénou plnou lásky, takže je těžké ho zhlédnout bez krabice papírových kapesníčků. Mezi nejoblíbenější milostné scény patří ta u hrnčířského kruhu, kterou by chtělo prožít devět divaček z deseti…

Foto: archiv

Je láska, kterou neoslabí ani smrtFoto: archiv

Město andělů

Existují andělé? Jestli ano, pak mají velké srdce a také velké smutné oči – stejné jako Seth (Nicolas Cage). A která z vás by nechtěla být doktorkou Maggie (Meg Ryan), kvůli které se vyplatí seskočit z nebeské výšky a obětovat nesmrtelnost. I když i tahle romance bohužel skončí tragicky, můžete si užít chvíle absolutního štěstí a romantiky.

Foto: archiv

Co se stane, když kvůli milované ženě seskočí anděl z nebe?Foto: archiv

Návrat do Cold Mountain

Občanská válka, všude smrt, lovci lidí… Jak se v tomhle prostředí dá najít láska? Zcela jistě v příběhu vojáka Konfederace Inmana (Jude Law) a jeho milované Ady (Nicole Kidman), pro kterou se vydá na strastiplnou cestu, aby ji ochránil. Když dojde na chvíle jejich milostného sbližování, přestanete vnímat všechno kolem, protože ten cit je až hmatatelný…

Foto: archiv

Když miluješ, tak vnímáš jen toho druhého – i v případě, že kolem zuří válkaFoto: archiv

Milý Johne

Pokud chcete doufat v lásku na dálku, pak byste si měly rozhodně pustit tenhle film. John (Channing Tatum) slouží u Zelených baretů a se svou dívkou Savannah (Amanda Seyfried) si milostná vyznání vyměňují na dálku tisíců kilometrů – tedy hlavně v dopisech, které musí nahrazovat něžné dotyky a šeptání do ouška.

Foto: archiv

Má vztah na dálku budoucnost? Podívejte se samiFoto: archiv

Moulin Rouge

Tomuhle muzikálu s velmi zvláštní náladou musíte propadnout. Pokud se tak stane, pak se můžete těšit na krátké, ale o to dojemnější a intenzivnější zamilování. Satin (Nicole Kidman) a mladý Christian (Ewan McGregor), tedy kurtizána a nesmělý mladíček jsou opaky, které se přitahují jako magnet. Milostných scén je požehnaně.

Foto: archiv

Dva světy, dva zcela rozdílní lidé, ale to velkou lásku nezastavíFoto: archiv

Devět a půl týdne

Nejlepší milostná scéna? Zastavte si film v jakékoli části a najdete ji… V době svého vzniku byl až překvapivě otevřený, co se sexuálních scén týče – a to jich prý ještě velká část skončila v odpadkovém koši střižny… Kim Basinger a Mickey Rourke předvedli mnoho scén, kdy se vášeň až vymyká kontrole a vy zapomínáte dýchat.

Foto: archiv

To nebyla jen tak nějaká přitažlivost, ale skoro až posedlostFoto: archiv

Základní instinkt

Detektiv Nick Curran (Michael Douglas) propadne sexuální posedlosti k hlavní podezřelé z vraždy, spisovatelce Catherine Tramell (Sharon Stone). Erotického dusna si užijete požehnaně a některé scény vám stoprocentně uvíznou v paměti na hodně dlouho – například ta velmi vášnivá, sexuální, pětiminutová…

Foto: archiv

Můžete milovat i někoho, kdo se vás možná chystá zabít?Foto: archiv

Titanic

Chudý Jack (Leonardo DiCaprio) a bohatá Rose (Kate Winslet) prožívají svou životní lásku ve chvíli, kdy se potápí Titanic. Proč musí Jack zemřít, se ptáte možná při každé repríze (a že jich už bylo). Možná proto, aby závěrečná vyznávací scéna ve studené vodě dostala pořádnou hloubku a vzala vás tak za srdce.

Foto: archiv

Chvíle, kdy prostě musíte věřit ve šťastné konce, zvlášť, když se ti dva milujíFoto: archiv

Deník Bridget Jones

Trhlá Bridget (Renée Zellweger) si plánuje setkání se svým panem Božským do každého detailu, aby v rozhodné chvíli vždy udělá nějakou hloupost, kterou si vše pokazí – jak povědomé, že. Proto jí jistě i vy držíte celý film palce, aby se to konečně povedlo a morous Mark Darcy (Colin Firth) konečně otevřel náruč…

Foto: archiv

Je těžké najít někoho, kdo vás má rád takové, jací jsteFoto: archiv

Kterou scénu byste do výčtu přidaly vy? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám