Hlavní obsah

Přítel, který poradí i pomůže

Reklama

Říkáš si, že bys se sebou měl/a něco dělat, ale vždy skončíš jen u předsevzetí a „skutek utek“?

Článek

Odteď může být všechno jinak – stačí, když si do svého prohlížeče napíšeš www.priteltvehosrdce.cz!

Na těchto stránkách je totiž připraven třítýdenní program, kde najdeš užitečné tipy, jak se zdravě stravovat, pohybovat a jak si poradit se stresem a udržet si duševní rovnováhu. Stačí, když si určíš, jaké oblasti se chceš v rámci programu věnovat (strava, pohyb, duševní rovnováha), a poté si buď vybereš jeden z připravených programů, nebo si vytvoříš podle vlastních představ svůj program. Abys nezapomněl/a, bude ti program pravidelně zasílat na tvůj e-mail přehled již splněných tipů, stejně jako seznam těch, které sis naplánoval/a na další den.

Vytvoř si program podle sebe!

Pokud bys potřeboval/a v kterékoliv z uvedených oblastí poradit, můžeš také využít on-line poradnu odborníků- zde, kde je připravena odpovědět ti na tvé dotazy jak nutriční terapeutka, tak i cvičitelka fitness a psycholožka. Pro inspiraci jsou připraveny také nejrůznější články a doporučení jak pro správnou stravu, tak tipy na zajímavé pohybové aktivity a osvědčené způsoby, jak eliminovat stres a udržet se v dobré psychické pohodě.

A protože je prokázáno, že ve dvou se to lépe táhne, přiber do programu své přátele. Společně vám to půjde lépe a ještě si užijete skvělou zábavu.

Reklama

Související témata:

Načítám