Hlavní obsah

Probuďte svou pleť po zimním spánku k novému životu

Foto: VARIUM, a.s.

Kosmetika Ziaja Acai Berry chrání pokožku před škodlivinami z ovzduší Foto: VARIUM, a.s.

Prach, smog, výpary, UV záření, suchý vzduch a klimatizace. Pokud vás v zimě trápila suchá a svědivá pokožka, do kosmetiky Ziaja Acai Berry se okamžitě zamilujete.

Článek

Jarní počasí za chvíli zavelí odhodit zimní svršky. Je nejvyšší čas zbavit se našedlé pleti, drobných vrásek i nevzhledných ďolíčků a připravit se na den, kdy čepice a zimní kabáty definitivně skončí ve skříni. Na jaře se provalí všechny zimní hříchy. Mlsání a nedostatek pohybu zdravému vzhledu pokožky nepřidá. A pokud se do budoucna nechcete bát účinků znečištění a života v metropoli, měli byste rovnou sáhnout po řadě Ziaja Acai Berry!

Foto: VARIUM, a.s.

Antioxidační expresní sérum s obsahem Acai Berry okamžitě vyhlazuje a zpevňuje pleťFoto: VARIUM, a.s.

Jak napravit zimní ztráty

Na to, abyste ochránili svou pleť před škodlivými vnějšími vlivy, nemusíte docházet do kosmetických salónů. Ani s jedním z výrobků řady Acai Berry nešlápnete vedle. Pomáhají hydratovat, regenerovat, vyhladit a zpevnit pokožku, kterou chrání před znečištěným vzduchem. Bobule acai berry, nazývané ve své vlasti ovoce bohů, obsahují několikanásobně více antioxidantů než červené hrozny.

Působí také proti efektu „tech neck“, vzniku vrásek na krku, který je způsoben neustálým nakláněním hlavy k mobilům. Antioxidační expresní sérum s obsahem acai berry okamžitě vyhlazuje a zpevňuje pleť. Stačí nanést a počkat. Kůže se napne, rozzáří a získá odpočatý vzhled.

Foto: VARIUM, a.s.

Pleťový tonik s obsahem acai berry a kyselinou hyaluronovou pro ošetření pleti všech typůFoto: VARIUM, a.s.

Kouzelná vzpruha pro unavenou pleť

Jak vrátit svěžest ochablé pleti bez lesku a s vráskami? Stačí dva kroky. Prvním pomocníkem v boji za zářivou pleť je pleťový tonik s obsahem acai berry a kyselinou hyaluronovou. Jemně odstraňuje make-up, přitom šetrně hydratuje a tonizuje pokožku. Připraví ji na závěrečné zklidnění a vyhlazení pomocí antioxidační pleťové masky na obličej a krk s obsahem acai berry. Hravě si poradí s drobnými vráskami a je vhodná pro všechny typy pleti.

Foto: VARIUM, a.s.

Antioxidační pleťová maska na obličej a krk s obsahem acai berry pro vyhlazení a zklidnění všech typů pletiFoto: VARIUM, a.s.

Vykročte do nového ročního období v celé kráse!

Co nevidět nastane čas krátkých rukávů a rozevlátých sukní. Chcete mít pevnou a projasněnou pleť? Rozhlédněte se po přípravcích, které pokožce dodají hydrataci a zároveň jí poskytnou dostatečnou ochranu proti negativním vlivům okolního prostředí. Využijte k péči o obličej micelární čisticí gelový peeling spolu s denním krémem. Celé tělo pak krásně osvěžíte díky sprchovému mýdlu s tělovým balzámem.

Nebojte se vyzkoušet na vlastní kůži úplnou novinku – Acai Berry hydratační tělovou pěnu, která je lehoučká jako pírko a účinnější než pleťové mléko. V případě velmi suché pokožky ji používejte alespoň dvakrát denně. Zabalí vás do příjemného nádechu jemného saténu a vaše smysly potěší lehkou vůní lesních kapradin, šalvěje a bergamotu.

Foto: VARIUM, a.s.

Novinka Acai berry tělová pěna hydratační je lehká jako pírko a účinnější než pleťové mlékoFoto: VARIUM, a.s.

Jste obklopeni městským prostředím a pociťujete jeho negativní účinky? Máte dojem, že je vaše pokožka suchá, citlivá, unavená a mdlá? Pokud jste na obě otázky odpověděli „ano“, kosmetická řada Ziaja Acai Berry je určitě pro vás!

Podívejte se na naše facebookové stránky a sledujte nás na Instagramu.

Reklama

Načítám