Hlavní obsah

Proč milujeme vzrušení?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

My lidé jsme emoční bytosti, milujeme vzrušení, protože nám přináší libé pocity, a pokud chybí, je nuda. Jsme unavení a život nás nebaví.

Článek

Proč lidé kupují zážitky typu jízda formulí F1, skok padákem anebo chodí do vířivky? Protože zážitky přinášejí vzrušení. U formule je to rychlost, která zvedne adrenalin, u seskoku je to výška a u vířivky je to horká voda.

A který zážitek je nejhezčí?

Nejhezčí zážitek je ten, který vás nejvíce emočně osloví, ten, na který zareaguje vaše tělo nejvíce, který vám nejvíce zrychlí tep. A něco, co je ještě hezčí než rychlá jízda, proud vzduchu anebo horká voda? Je to dotek druhého lidského těla, na něj reagujete nejemočněji.

A ten dotek, který dokáže vyvolat nejhezčí emoce v těle, se nazývá Kouzelná tantra masáž. Navíc kouzelná masáž je daleko bezpečnější než se řítit třistakilometrovou rychlostí. Takže je to navíc nejbezpečnější zážitek, a přesto na něj potřebujete také odvahu, jako když si máte sednout do formule, protože přijímáte doteky od druhého živého těla, kterých se někdy bojíte, protože vám někdo z lidí v minulosti třeba ublížil či pro vás neměl dostatečné pochopení.

Kouzlená tantra masáž je tedy ten nejhezčí zážitek, který si můžete bezpečně dopřát, a emoce, které vyvolává, jsou prostě kouzelné. Po masáži se cítíte tak hezky odpočatě, jako byste se váleli celý den u moře a relaxovali.

Co vám brání, abyste každý týden trávili jeden den „nicneděláním u moře” neboli si skutečně jednou týdně zašli na Kouzelnou tantra masáž?

Relaxace

Jsou to obavy, že si vlastně nejste jisti, jak by vaše tělo na Kouzelnou masáž reagovalo. A s tím se počítá a vaše tělo má při masáži tu úžasnou volnost v prožívání. Když jste v práci, jste v roli „já jsem skvělá pracovnice", doma jste v roli „já jsem skvělá manželka", na Kouzelné tantře v žádné roli nejste. Ať si vaše tělo vychutná hlazení, jak chce, nejste do ničeho nuceni, není vám v ničem bráněno. Úžasný posvátný prostor, kde můžete být sami sebou.

A kdo Kouzelnou tantra masáž sestavil a kde se dá sehnat? Sestavili ji ve studiu MMSU, její základ je v umění doteku z tantry, vše je přizpůsobeno potřebám a relaxaci dnešního moderního člověka. A pro koho je Kouzelná masáž určena? Stejně jako kadeřnictví anebo kino naprosto pro všechny, kdo chtějí žít šťastný život, protože bez věnování se vlastnímu tělu to nejde.

A co vám Kouzelná masáž slíbí? Dopředu vám nic jiného než to, že si naprosto luxusně odpočinete a zbavíte se všech starostí. A proč se jmenuje Kouzelná? Protože je to kouzlo, co s lidským tělem dokáže. Nikdo si vědomím nedokáže dopředu představit, jak hezké to je.

Lidé mají někdy obavy, zda to není hezké až moc. Protože z doteků na těle se vám prostě může zamotat hlava. Ale tyto doteky jsou hlavně v masáži pro muže a u žen jen na přání.

A co to vlastně Kouzelná tantra masáž je?

K prohloubení zážitku spojeného s prožíváním vzrušení je třeba opětovné nastartování jemných receptorů, které vám umožňují vzrušení při dotýkání vnímat a znásobovat. V dnešní době tyto receptory ochuzujete o trénink, a proto jste spíše na mnoha místech necitliví a radost z prožívání vzrušení při dotecích druhého člověka je tak poloviční až nulová.

Masáž

Co lze očekávat?

Kouzelná tantra masáž vám probouzí na těle body, které jsou jako červená tlačítka k prožívání příjemných pocitů, které umožní vašemu tělu radovat se z doteků stejně jako kočka, která si vychutnává drbání a mazlení celou svou bytostí.

Obnovuje vaše energetické proudění v místech, která jsou z nejrůznějších důvodů, ať už vlivem zážitků, negativních zkušeností apod. zavřená a mrtvá. Pokud si dovolíte tato místa znovu aktivovat a rozproudit v sobě božskou energii, je to jako byste odhodili těžký balvan, který vám brání volně se pohybovat s lehkostí a radostí, je to jako by všechny vaše starosti a povinnosti byly odsunuty někam daleko za vás a vy se prostě naplnili čistou radostí a štěstím z pouhého prožívání tělesnosti a z možností, které máte díky němu k dispozici a které jsou zdrojem vaší vyrovnanosti a pohody.

Ženy si opět uvědomí krásu a posvátnost svého živého těla, ze kterého mohou čerpat energii a vypořádávat se s lekcemi života s elegancí a lehkostí, upustí od mužských rolí a mohou se stát znovu více ženami. Mužům se obnovuje jejich síla být vyrovnaným a spolehlivým ochráncem a těšit se ze své sexuality a mužnosti.

Vztahy se i po několika letech krize mohou touto nádhernou cestou upevnit a uzdravit stejně tak, jako se uzdravuje váš vztah k sobě samým.

Kolik takový zážitek stojí?

Dvouhodinová Kouzelná masáž začíná na 2500 Kč, a pokud nevíte, zda je tato relaxace to pravé pro vás, můžete pouze vyzkoušet kvalitu studia na Energetické masáži, která vás vyjde jen na 1000 Kč za hodinu.

Kde MMSU sídlí? Přímo na Palmovce a objednat se můžete telefonicky 608 000 500 anebo na e-mailu masaz@mmsu.cz anebo si více přečíst na www.KouzelnaTantra.cz.

Článek napsal Josef Hejnák, tantra masér, terapeut, který se léčivým tantra masážím velmi úspěšně věnuje při práci na osobním rozvoji, založil studio osobního rozvoje MMSU, jehož posláním je navracet lidem pocit štěstí do života. Na tantrických masážích se svými spolupracovníky ukazuje jak mužům, tak ženám, kudy vede cesta k prožívání spokojeného a šťastného života. Jde o největší tantrické studio osobního rozvoje v ČR. Autor knížek Energetická masáž a Taoistická masáž, Odvaha být rád mužem a pro ženy Odvaha šťastně žít.

Studio MMSU

Reklama

Související témata:

Načítám