Hlavní obsah

Proměna čtenářky: Tentokrát v pohodových šatech!

Foto: Mona Martinů

V další proměně se štěstí usmálo na čtenářku SimonuFoto: Mona Martinů

Reklama

Také máte s nástupem letní sezony chuť totálně změnit účes a obohatit svůj šatník? Pak je velká škoda, že jste se nepřihlásily do letní proměny se značkou Halens. Mohly jste být totiž na místě čtenářky Simony, která během jediného dne přišla k novým vlasům, super šatům, a ještě k tomu ke krásným fotkám!

Článek

Že jste tuhle soutěž zatím u nás nezaregistrovaly? Sledujte sekci Soutěže, o proměny se totiž hraje dál. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a může se vám poštěstit stejně jako čtenářce Martině, která si vyzkoušela krásnou květovanou módu nebo třeba „námořnici“ Blance.

Foto: Mona Martinů

Simona před proměnouFoto: Mona Martinů

Simona se proměny nebála!

Vraťme se ale k hvězdě dnešního dne, Simoně. Jak nám sama prozradila, zatím nikdy nic nevyhrála, a tak měla z plánované proměny dvojnásobnou radost. Tu měla mimochodem i kadeřnice Tatiana Jančová ze salonu Portrait by Michal Zapoměl, když jí čtenářka dala při volbě účesu naprosto volnou ruku. Jak to dopadlo?

Foto: Mona Martinů

Válečná porada - kterou barvu zvolit?Foto: Mona Martinů

Nahlédněte s námi do zákulisí proměny a podívejte se, jak si čtenářka celý den užívala!

Začalo to mícháním, kdy Táňa pro Simonu připravila krásný čokoládový odstín s červeným odleskem. Na výsledek jsme si sice museli počkat, ale stálo to za to. Barva byla opravdu nádherná a zářivá. To ale nebylo všechno, Táňa ještě vlasy prostříhala, odlehčila a vytvořila vítězce soutěže krásný, lehoučký účes. Co na něj říkáte?

Foto: Mona Martinů

Kadeřnice Táňa v akciFoto: Mona Martinů

Zakrývat pihy? Škoda!

Nový účes byl perfektní, ale chtělo to ještě něco… líčení! I o to se postarala šikovná Táňa. V případě Simony to bylo hlavně v lehkém, nepříliš krycím, make-upu. Čtenářka totiž měla roztomilé pihy a všichni jsme se shodli na tom, že by byla škoda je schovávat. I zbytek líčení se nesl v jemném duchu. Trocha tvářenky, světlé stíny a lesk na rty. Na léto ideální.

Foto: Mona Martinů

A ještě nalíčit!Foto: Mona Martinů

Úsměv! Jde se pózovat!

Po vydařené proměně jsme se vydali směr náš ateliér, kde na Simonu čekalo zkoušení krásných modelů značky Halens (kompletní nabídku si můžete prohlédnout na stránkách Halens) a pózování před naší fotografkou Monou.

Foto: Mona Martinů

Maxi šaty Simoně slušelyFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Nezapomněli jsme ani na doplňkyFoto: Mona Martinů

Na zahřátí si čtenářka oblékla trendy maxi šaty se zvířecím potiskem, doplněné o kovové náramky a náhrdelník. Jako druhý model si Simona vyzkoušela krepové šaty v módní, sytě růžové barvě. Do třetice všeho dobrého přišla na řadu klasika, na kterou nedá většina žen dopustit – džínové kraťásky a tílko, které bylo u dekoltu zdobené zlatým proužkem. Určitě se nezapomeňte zaměřit na krásné sandálky, které k oblečku Simona obula. Těmi jsme byli opravdu nadšeni! Poslední outfit tvořily krátké šaty s leopardím potiskem, stříbrné doplňky a pozor – další úchvatné sandálky.

Foto: Mona Martinů

Druhé šaty měly krásnou sytě růžovou barvuFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

A byly úžasně vzdušné!Foto: Mona Martinů

A třešnička na závěr? Některý z modelů značky Halens si mohla čtenářka odnést domů! Co myslíte, který to byl? Přestože nám se Simona nejvíce líbila v sytě růžové (tahle barva jí prostě sedla!), ona sama sáhla po poslední variantě, krátkých šatech. A to se před jejich zkoušením bála, jestli na ni nebudou krátké příliš! Přejeme, ať se dobře nosí!

Foto: Mona Martinů

Kraťáskový model k létu zkrátka patří!Foto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Simona v šatech, které si nakonec i odnesla domůFoto: Mona Martinů

Ve kterém modelu se vám čtenářka líbí nejvíc? A v čem byste nejraději prochodily celé léto vy? Více trendů najdete na www.halens.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám