Hlavní obsah

Květinová proměna čtenářky Martiny

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte ženu, která si ještě nikdy v životě nebarvila vlasy? My bychom museli hodně dlouho pátrat v paměti, a pravděpodobně by se nám stejně moc jmen nevybavilo. Snad jen Martina, vítězka další proměny se značkou Halens. Nechá se chemií nedotčená slečna i nabarvit? A který z kousků oblečení si zamiluje natolik, že si ho odnese domů?

Článek

Přestože si Martina z Prahy nikdy vlasy nebarvila, co se týče střihání vlasů, rozhodně nepatří mezi ženy, které křičí „prosím jen zastřihnout“. Před dvěma roky se dokonce nechala ostříhat nakrátko. Jak se smíchem přiznala, mohla za to Kiera Knightley a její klučičí účes. Od té doby Martina nepřišla s nůžkami do kontaktu. Když jsme se jí ale v pražském salonu Portrait by Michal Zapoměl zeptali, jak moc odvážná bude, řekla, že dá kadeřníkům absolutně volnou ruku. Odvaha se cení!

Dva roky bez nůžek se někde musely projevit

Chcete nakouknout do zákulisí celé proměny? Máte možnost v našem videu!

Vlasový verdikt – oživit!

Kadeřník Petr Volák nicméně Martině doporučil délku zachovat, s čím si ale vyhrál, byla barva. Martině totiž vykouzlil doslova letní svěží účes, který oživil pramínky měděného odstínu. Protože má Martina hodně jemné vlasy, sestříhal je tak, aby působily objemnějším dojmem. Z konečného výsledku nebyla nadšená jen Martina, ale i my! Moc jí to seklo, a to jsme byli teprve na začátku…

Foto: Mona MartinůKadeřník Petr vytvořil čtenářce krásný letní účesA poté trocha barvy

Líčení se ujala Tatiana Jančová, která je nejen šikovnou kadeřnicí, ale i vizážistkou. Její práci jste mohli obdivovat už v minulé, námořnické proměně. Z bledulky Martiny udělala ještě větší kočku, když jí vytvořila líčení s bronzovým nádechem, a dokonale tak doplnila nový účes naší výherkyně.

O líčení s bronzovým nádechem se postarala Tatiana

Foto: Mona MartinůZe salonu Portrait Martina odcházela ještě krásnější!Módní dilema – šaty, kalhoty, nebo tuniku?

Poté, co jsme salon Portrait opustili, jsme se společně vydali do našeho redakčního ateliéru, kde už na nás čekaly krásné modely značky Halens. Martina si vyzkoušela rovnou tři, a jeden z nich si dokonce mohla jako jednu z výher ponechat.

Jako první si čtenářka oblékla nádherné šaty s drobným květovaným motivem a úzkým fialovým páskem. Znáte snad lepší variaci na léto? Martině navíc dokonale padly, takže není divu, že právě šaty se staly kouskem, který jí zástupkyně značky Halens zabalily s gratulacemi do taštičky.

Květované šaty byly Martininým favoritem

Nesměly chybět páskové sandálky

Květinové motivy nemusí být jen romantické

Třetí a poslední model byl naopak něžný, skládal se z krásné fialové tuniky, klasických džínů a nádherných stříbrných žabek, které rozhodně nepatří jen na pláž. Tunika je sice průhledná, ale díky květům se jí nemusíte bát nosit.

Fialová tunika čtenářce vyloženě sedla!

Toužíte po stejných šatech, jaké si vybrala Martina? Nebo by se vám líbila květovaná tunika? Zajděte si „zashoppovat“ na www.halens.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám