Hlavní obsah

Proměna maminky na mateřské. Jak se povedla?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výherkyně naší další proměny, Šárka, má stejný problém jako spousta maminek na mateřské. Většinu času věnuje svému chlapečkovi a na sebe si volnou chvilku najde jen výjimečně. O to více se těšila na den, kdy bude naopak opečovávaná ona. Jak dopadla kompletní změna její image?

Článek

Před samotnou proměnou jsme se Pražačky Šárky zeptali, jak moc odvážná bude. Nechala by se ostříhat nakrátko? A jak by se tvářila, kdyby jí kadeřníci navrhli dramatickou změnu barvy? Naší výherkyni jsme ale nerozhodili, bude prý důvěřovat kadeřníkům a nebrání se v podstatě ničemu. Taková odvaha se jen tak nevidí!

Šárka před proměnou

Účes musí být i praktický

A kdo tentokrát rozhodoval o osudu Šárčina účesu? Kadeřnice Anna Nováková ze salonu Portrait by Michal Zapoměl. A žádná extravagance se nekonala. Anička vybírala účes tak, aby se mamince, která nemá času nazbyt, co nejsnáze upravoval a odpovídal jejímu životnímu stylu. Přestože si Šárka v minulosti vybírala spíše barvy v červených tónech, kadeřnice byla pro tmavší odstín s švestkovým nádechem. Během působení barvy sice vlasy vypadaly nebezpečně oranžově, ale jakmile kadeřnice vlasy umyla, bylo zřejmé, že trefila perfektní odstín. Šárčina tvář v nové barvě krásně vynikla, a to se ještě Anička ani nechopila nůžek.

Kadeřnice Anička Šárce vykouzlila novou barvu

Podívejte se, jak se tvořil nejen Šárčin nový účes, ale i celá její image!

Kadeřnice délku jako takovou příliš nezkracovala, vlasy jen prostříhala tak, aby měly tvar a vypadaly upraveně. Když je vyfoukala přes kulatý kartáč, který jim dodal potřebný objem, neměli jsme slov. „Ty jo, tak to je paráda,“ pochvalovala si Šárka, zatímco si nevěřícně prohlížela vlasy.

Správný střih dodá vašim vlasům šmrnc

Výsledný účes vypadal skvěle

„Nová“ Šárka

Aby byla proměna opravdu kompletní, ujala se výherkyně ještě vizážistka Natálie Hostačná. Šárka se téměř nemaluje, případně si vystačí jen s řasenkou, takže pro ni bylo kompletní profesionální líčení něčím novým. Vizážistka nejprve vytvořila precizní make-up a poté se vrhla na víčka, která poprášila fialkovým stínem a obtáhla černou linkou. Na řadu přišla i řasenka, tvářenka a jemný růžový lesk. Po zásahu týmu ze salonu Portrait byla Šárka k nepoznání!

O líčení se postarala vizážistka Natálie Hostačná

Šárka se téměř nelíčí, po zásahu vizážistky se proto nemohla ani poznat

Šárka s vizážistkou Natálkou

Tak co říkáte na „novou" Šárku?

Kabátky značky Halens

Ačkoli to sympatické mamince moc slušelo, pořád tomu ještě něco chybělo. Jasně, nové oblečení. To už si Šárka vyzkoušela v našem ateliéru, kam jsme se po její proměně přemístili. A na které kousky jsme se tentokrát zaměřili? Vzhledem k chladnějšímu počasí to byly kabátky (další podzimní kousky najdete ve článku Nová sezona, nová image. Sledujte naši proměnu!). Protože má značka Halens tolik krásných modelů, vyzkoušela si jich proměněná Šárka rovnou pět.

Fialový kabátek byl Šárčiným favoritem

Na podzim nezapomínejte ani na trendy kloboučky

Začali jsme kratším fialovým kabátkem, který se od pasu mírně rozšiřoval, a pokračovali krásným červeným kouskem s páskem, ke kterému Šárka dostala ještě úžasný klobouček. Ty jsou letos hodně trendy, takže pokud stále váháte, jestli do nich jít, přimlouváme se za ně! Šárka je poměrně vysoká, a navíc štíhlá, takže jí slušel i dlouhý kabát, ve kterém by se menší postavy „utopily“. Khaki kabátek by oproti němu slušel více typům postav. Na závěr si Šárka vyzkoušela kabátek v military stylu se skvělými šněrovacími kozačkami. Jako výhru si tentokrát neodnesla jeden z kabátku, ale dárkovou poukázku na nákup oblečků Halens. Co byste si z jejich stránek vybraly vy?

Vzhledem ke své výšce si Šárka mohla dovolit i dlouhý kabát

Proměněná čtenářka v dalším z kabátků Halens

Military kabátek a šněrovací boty? Super kombinace

Chcete si projít proměnou také? Soutěže se značkou Halens pokračují, zůčastnit se můžete ZDE!

Reklama

Související témata:

Načítám