Hlavní obsah

Proti nemocem včelí silou

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nachlazení bývá v podzimním období častéFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klasický obrázek podzimu - kýcháme, smrkáme a bolí nás krk nebo rovnou celé tělo. Co s tím? Nemusíte brát tuny prášků z lékárny, pomoci může propolis!

Článek

Nachlazení či chřipka jsou vždy nevítanými společníky. Koho by bavilo trávit dny v posteli, lít do sebe litry čaje, polykat léky proti horečce a nechat se zmáhat rýmou, škrábáním v krku a bolestmi svalů a kloubů? Chcete se těmto nepříjemnostem letos vyhnout? Vsaďte na prevenci a vezměte si na pomoc včelí poklad...

Včelí produkty vedou

Díky současnému trendu zdravého životního stylu a upřednostňování přírodních přípravků před syntetickými medikamenty se dostává na výsluní řada staletími ověřených, avšak v dnešní, poněkud přetechnizované době, pozapomenutých vitalizačních metod. Jednou z nich je také užívání včelích produktů. Vědecké týmy, které se zabývají touto problematikou, ve svých nejnovějších klinických studiích potvrzují příznivé účinky těchto produktů a objevují stále pozitivní účinky na lidské zdraví.

Foto: samphoto.cz/jiunlimitedVčelí produkty pomáhají při nachlazeníAntivirový koktejl

Propolis a mateří kašička patřily po celá staletí k hojně využívaným přípravkům pro prevenci i léčbu nejrůznějších zdravotních neduhů. Když se k nim přidá ještě vitamin C, vznikne úžasné spektrum biologicky aktivních látek s překvapivě širokými pozitivními účinky na lidský organismus. Propolis je známý svým jedinečným přirozeným antibakteriálním a antivirovým působením. Mateří kašička posiluje imunitní systém, stimuluje krvetvorbu a podporuje činnost jater, srdce a centrálního nervového systému. Vitamin C přispívá k posílení imunity a celkové regeneraci organismu.

Reklama

Související témata:

Načítám