Hlavní obsah

Prověřené rady pro efektivní hubnutí!

Reklama

Jak rozumně, natrvalo, a hlavně co nejjednodušeji zhubnout? Na začátku vašeho hubnutí je nutné si uvědomit, že konečný úspěch vždy závisí jen a jen na vás a vaší ochotě dodržovat správný režim.

Článek

Jak na to? Držte se těch hlavních doporučení. Aby šla kila dolů, je nezbytné si hlídat svůj jídelníček. Základ je jíst pravidelně a v menších objemech (nejlépe 4–5x denně). Zařaďte více dobře ochucené a upravené zeleniny a vyhněte se tučným, na trávení těžkým a také vysokoenergetickým jídlům.

Dobré je omezit škrob (pečivo, moučné přílohy, brambory), bílý cukr a fruktózu. Vhodné je samozřejmě zařadit více pohybu, v začátku stačí i krátké procházky nebo lehké cvičení. Proto, aby bylo celkové hubnutí co nejrychlejší a také nejúčinnější, je pak zásadní využít produkty, které vám celý proces urychlí a také pomůžou dosáhnout daleko lepšího výsledku.

Striktní orgány Evropské unie posuzovaly i tuto problematiku a nakonec v rámci zdravotních tvrzení schválily jedinou látku, která má prokázanou schopnost pomoci snížení hmotnosti při dietě. Touto látkou je konjac glukomannan, vláknina ze zázračné rostliny pěstované hlavně v Japonsku.

Výtažky ze „zázračných“ rostlin nám pomáhají hubnout

Zázrak jménem Konjac

Zdrojem velmi ceněné vlákniny z konjacu je mohutná hlíza s průměrem až 25 cm. Kalorická hodnota získané vlákniny, tzv. glukomannanu, je pro organizmus prakticky nulová. U vláknin je běžné, že vstřebávají vodu, ale glukomannan má tyto účinky extrémně silné.

Je totiž schopen nabobtnat až na úctyhodný 200násobek své původní velikosti. Díky tomuto zvětšení vyvolává zřetelný pocit sytosti v žaludku. Gelovitá hmota vytvořená z této vlákniny je schopná obalit částečky potravy, trávicí enzymy pak působí pomaleji, a tím se snižuje množství vstřebaných sacharidů. Glukomannan na sebe váže i tuky a oleje a přirozenou cestou je vynáší z trávicího traktu.

S ničím nezaměnitelné, ale hlavně na výjimečnou vlákninu bohaté hlízy konjacu

Objevíte i v našich lékárnách

Dnes už produkty se zázračným konjacem je možno zakoupit i v našich lékárnách. Nejlepší volbou je, pokud je tato vláknina kombinovaná s látkami s výjimečnými vlastnostmi na spalování tuků a dodání energie organizmu. Takovými látkami jsou např. extrakt ze zeleného čaje s obsahem EGCG, guarana, ženšen nebo také L-carnitin. Pomůžou vám se zbavit i podkožního tuku v problematických partiích, a hlavně dodat organizmu potřebnou energii. Všechny výše zmíněné látky v dostatečném množství obsahuje novinka doplněk stravy Lipoxal Effect.

S oblíbeným Lipoxalem mají pozitivní zkušenosti tisíce lidí

Speciálně pro ženy středního a vyššího věku

Pokud je Vám přes čtyřicet let, není úplně vaší vinou, že jdou kila nahoru. Ženy v tomto věku vědí, že kolísání hormonů se odráží i na jejich hmotnosti. S přibývajícím věkem dochází ke kolísání hladin pohlavních hormonů.

Mění se biologické procesy v ženském těle a tyto změny s sebou mohou přinášet nepříjemné projevy, jako jsou návaly horka, poruchy koncentrace, únava, změny nálad, poruchy spánku. Dále může docházet ke zpomalení metabolizmu, zadržování vody, k nárůstu tělesné hmotnosti a ke zvýšenému ukládání tuku v rizikových partiích. Právě pro ženy v tomto období je určen jedinečný doplněk stravy Bellasin 40+, jenž díky svému složení cíleně pomáhá v těchto případech.

Bellasin je jediný přípravek, který myslí na potřeby žen středního a vyššího věku

Reklama

Související témata:

Načítám