Hlavní obsah

ProŽeny slavily, loď to vydržela!

Foto: Ondřej Kroutil

ProŽeny převzaly kormidlo parníku VyšehradFoto: Ondřej Kroutil

Reklama

I když to minimálně jednou vypadalo tak, že je s naší slavnou lodí ámen, nakonec jsme dopluli do pražského přístavu v pořádku. Slavilo se, soutěžilo, jedlo a pilo, vše ve velkém stylu. Moderátor Jirka Mádl byl i letos skvělý a hosté se těšili z mnoha překvapení, která jsme si pro ně připravili!

Článek

Praha se probudila do zakaboněného počasí, takže vyhlídky na večer nic moc. Naštěstí se odpoledne vyčasilo. V době plavby nás dokonce rozmazlovalo svými paprsky sluníčko a vítr čechral naše načesané vlasy. Atmosféra přímo z filmu Dva roky prázdnin. Nezdary jsme si naštěstí vybrali hned na začátku. Při přemisťování lodi k místu nalodění někteří členové týmu nestihli přeparkovat svá auta u náplavky a kapitán si s tím rozhodně hlavu nelámal. Ještěže to bylo jen pár zastávek tramvají a byl čas se vrátit. Pak už se jen slavilo! Jak, to se můžete podívat ve videoreportáži zde:

Jirka Mádl uváděl náš slavnostní narozeninový večer již podruhé. Před prvním výstupem se mi svěřil, že asi minulý rok nasadil vysokou moderátorskou laťku, kterou neví, zda udrží i letos. Myslím, že se všichni, kdož se plavby zúčastnili i vloni, shodneme na tom, že ani tentokrát nezklamal a akce by bez něj nebyla to pravé ořechové. Zatímco se v horních patrech lodi hodovalo a popíjelo, v podpalubí se odehrávaly další atrakce večera. Udělala jsem si z celého večera vlastní žebříček:

Nejodvážnější – byli kadeřníci z firmy Schwarzkopf, kteří zkrášlovali hlavy hostů. Čím se připozdívalo, tím byli kreativnější, odvážnější a nápaditější, stejně jako hosté!

Nejpříjemnější – byla pro mě masáž zad ve speciálním masérském koutku. Ruce masérek ze salonu Stella Maris mě opravdu na chvilku přenesly do zcela jiného světa. A myslím, že nejen mě.

Nejočekávanější – bylo překvapení, které se tajilo od počátku plánování akce. Jednalo se o diamantový drink. Jedna z návštěvnic objevila ve své sklence certifikovaný diamant v hodnotě 10 000 Kč od společnosti D. I. C., a. s. Její radost byla vidět na hony daleko!

Nejsvůdnější – byl striptér při svém tanečním vystoupení. Když si nalíval vodu na své perfektně vyrýsované tělo, většina dam téměř nedýchala.

Foto: Ondřej Kroutil

Pánský striptýz jsme všechny ocenilyFoto: Ondřej Kroutil

Nejvtipnější – byl Jirka Mádl, který neustále chrlil ze sebe kromě optimismu i neuvěřitelné hlášky. Nejvíc jsem jich zaznamenala při komentování módních přehlídek značky Timo.

Nejsledovanější – byla velká tombola, ve které bylo možné vyhrát spoustu zajímavých cen. Byl to jediný okamžik, kdy se v hlavním sále, kde se odehrával veškerý program, tlačili snad všichni pasažéři lodi.

Nejžádanější – byl jednoznačně jediný model, který předváděl nejen plavky, ale i pánské spodní prádlo. Na žádost publika se musel procházet vždy několikrát, na rozdíl od svých kolegyněk modelek, které na sobě měly neméně zajímavé kousky oblečení. Publikum si vyžádalo kromě jména i jeho míry - jmenoval se Daniel a míry: 60-90-120. Alespoň tak to říkal.

Nejzáhadnější – pro mě bylo věštění z karet. Kartářky z E.M.A Europe se musely pěkně ohánět. Je vidět, že o věštění budoucnosti je stále zájem i v jednadvacátém století!

Nejnepříjemnější – byl moment, kdy jsme narazili ve stavidle na břeh. Tehdy zrovna probíhala módní přehlídka a Jirka Mádl prohlásil, že se Titanik potápí.

Nejromantičtější – byla chvíle, kdy jsem se zaposlouchala do hudby z živé produkce skupiny Big Fun Band, která stejně jako vloni nezklamala ani náročné posluchačské ucho. Hlas zpěvačky byl neuvěřitelný!

Nejnávykovější – bylo jídlo z rautu, který byl k dispozici po celou dobu plavby. Kdo ochutnal, musel se několikrát vrátit. Ti chytřejší chodili do podpalubí, kde nebyla žádná fronta.

Nakonec bych ráda poděkovala společnosti EVD s. r. o - vlastníka lodi Vyšehrad, že nás v pořádku dopravila zase na pevninu, i když naše nohy po celém večeru nestály tak pevně na zemi jako při jeho zahájení a účesy kropila letní bouřka.

Na shledanou příští rok!

Reklama

Načítám