Hlavní obsah

Máme 1. narozeniny! Oslavte je s námi!

Foto: Redakce

Redakce vás zve na oslavuFoto: Redakce

Reklama

Už jeden celý krásný rok jsme tu pro vás. Každý den si na ProŽeny.cz  můžete přečíst spoustu zajímavých článků, obracet se se svými problémy na renomované odborníky anebo se setkávat s přáteli v Deníčcích a Diskuzích. Na našem narozeninovém dortu hoří jedna svíčka – pojďme ji sfouknout společně!

Článek

Už za několik málo dní to celé vypukne – VIP oslava narozenin ProŽeny.cz! 20. srpna vypluje po Vltavě loď Vyšehrad společnosti Evropská vodní doprava, s. r. o. Tato loď poveze opravdu cenný náklad: celou redakci a také vás, naše čtenářky! Ne každý se však dostane na palubu, vstupenky pro dvě osoby máme pouze pro dvacet z vás. O všech 40 vstupenek můžete ode dneška soutěžit. A abychom si byli jisti, že se na loď dostanou opravdu jen naše věrné čtenářky, připravili jsme skutečně rafinované otázky týkající se celého webu. Přihlásit do soutěže o palubní lístky se můžete ZDE.

Program, na který jen tak nezapomenete

Během 4hodinové plavby se rozhodně nudit nebudete. Kromě rautu a pití zdarma se budete moci zaposlouchat do živé hudby, kterou zajistí kapela Big Fun. Součástí programu bude i žhavý pánský (!) striptýz, módní přehlídka spodního prádla a plavek z butiku Heleny Konarovské a exotická barmanská show! Pokud byste přece jen dokázaly alespoň na chvíli odtrhnout oči od krásných mužských těl, můžete si zahrát minigolf s profesionálním lektorem anebo se zeptat kartářek a astroložek, co vás v životě čeká!

Foto: evd.cz

Naše první narozeniny oslavíme na VltavěFoto: evd.cz

Lodní lístky budou navíc slosovatelné v tombole. V ní budete mít možnost vyhrát zapůjčení mercedesu na celý víkend, zájezd, víkend spojený s pasením ovcí v Beskydech, batohy, golfový kurz, notebook Vivienne nebo hodinky a trička ProŽeny.cz!

Trocha statistiky...

Co všechno jsme za ten jeden úžasný rok společně zvládli? Napsali jsme přes 4000 článků, v Poradnách zodpověděli přes neuvěřitelných 16 500 dotazů. Více než 72 000x jste chtěly v Diskuzích něco říci a 1800 Deníčkům jste se 9000x svěřily. A konečně celý rok jste se pilně účastnily 72 soutěží o skvělé ceny, ve kterých vyhrálo 500 šťastných z vás!

Jak je vidět, čtvrtek 20. srpna bude jedním z nejžhavějších dní letošního léta - a že je opravdu co slavit! Tak hurá do soutěžních otázek, ať vás konečně poznáme!

Reklama

Související témata:

Načítám