Hlavní obsah

Prožijte okouzlení předehrou

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Předehra umocní prožitek ze sexuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Chvíle před pohlavním stykem mohou být krásné a hluboce důvěrné. Který orgán je potřeba poškádlit jako první a jakým způsobem se ženy nejrychleji vzruší?

Článek

Předehra se při milování stává stále více hodnotnějším prvkem, který prohlubuje prožitky a připravuje partnera na silnější a krásnější vyvrcholení. A to je dobře. Dnešní doba chce mít všechno hned, takže zastavit se a vychutnat si pozornost o svoji osobu je přinejmenším vítanou změnou.

Co nás vzrušuje

Při laškovné náladě se může stát vzrušující cokoliv - spadlé ramínko tílka či podprsenky, odhalení pokožky partnerova těla, když se nevinně převléká, zahlédnutí erotické scény v televizi atd. Když však není naladěna mysl, většinou jsou pokusy o pohlavní styk neúspěšné - mozek je prostě nejdůležitějším erotickým nástrojem. Nastartovat ho ke chlípnému smýšlení se dá v první řadě partnerovými lichotkami, upřímnými, smyslnými slovy nebo chtíčem převlečeným za pomoc: Ukaž, umyji ti záda. Nechceš pomoci ty vlasy rozčesat? To víš, že tě namasíruji.

(Jinak muži na nás používají své triky neustále. Například klasickým tahem autoškol je při jízdách nehorázně topit, aby se ženy začaly svlékat... Ale takový sex v autě... Když by byl instruktorem partner, tak proč ne? Na příštím výletě si řádně zatopte pod kotlem a o předehru máte postaráno. Jen pozor, aby vás nezastavila policie, když si zrovna budete odkládat podprsenku. Zvláště když by venku umrznul i lední medvěd.)

Ruce, voda a bubliny

Pokud nemáte auto nebo řidičák, navodit tu správnou atmosféru se dobře daří i při společném sprchování, kdy ruce namydlené šamponem hladce kloužou po všech zákoutích těla. Muže umývejte krouživými pohyby a pokud máte kuráž, sáhněte i do oblasti hráze. Penisu se záměrně vyhýbejte.

Tip pro vás: Po osobní hygieně a následném osušení se napijte studeného vína nebo vody a zasypte partnera polibky. Chlad jazyka v kombinaci s jeho teplým tělem obohatí vaše mazlení novými pocity. Začít můžete u konečků prstů a postupně stoupejte výš a výš. Sledujte milence, co se mu líbí, třeba je rád laskaný na místě, které se až dosud přehlíželo.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Na sex vás naladí společná sprchaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Zrcadlo do trojky

Podnítit fantazii dokáže obyčejné zrcadlo, které si vypůjčíte třeba z koupelny nebo předsíně. Někdo rád prohlíží sám sebe, dalšímu je naopak pohled do zrcadla nepříjemný, ale většina milenců na něj nedá při mazlení dopustit. V jeho přítomnosti totiž můžete vidět to, co normálně pouze cítíte. Až budete mít něžnou náladu, postavte se před něj a nechte se zezadu obejmout partnerem. Doteky jeho rukou, které můžete sledovat, fungují jako předehra velmi dobře. Milenec určitě ví, že jedna z nejrychlejších cest, jak ženu vzrušit, je péče o její prsa - bradavky a dvorce. Obě tyto oblasti se vyznačují nejjemnějšími nervovými zakončeními a už jen jejich zdánlivě nevinné hlazení přes šaty vysílá signály do centra rozkoší v mozku. Je hezké vidět v zrcadle, jak to na nás působí.

Všechno je ale o tom, mít jeden na druhého čas a umět si blízkost partnera užít - pak je i krátká předehra hezkým začátkem.

Reklama

Načítám