Hlavní obsah

Prozrazeno! V Ordinaci bude svatba!

Foto: TV Nova

Ordinace chystá silvestrovský speciálFoto: TV Nova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak oslaví letošní Vánoce Petr s Kristýnou v Ordinaci v růžové zahradě? A co advent v Ulici – dočkají se Hynek s Gábinou svého vytouženého potomka? A jak bude probíhat Štědrý večer u Dvořákových ze seriálu Vyprávěj? Podívejte se, jaká překvapení na vaše oblíbené hrdiny letos ještě čekají!

Článek

Vyprávěj: Praskne to!

Jak oslavila rodina Dvořákových své Vánoce v roce 1971? Na pohodu rodinného krbu rozhodně zapomeňte! Eva s Karlem začnou řešit, kde vlastně Štědrý den stráví – budou v Pardubicích, nebo na Slovensku? Nakonec se rozhodnou, že prožijí své první společné Vánoce bez rodičů. Josef s Janou ale řeší větší problém – Josef se dozví, že mu Jana byla nevěrná! To se nakonec dostane dokonce i k babi, které se kvůli tomu přitíží a Vánoce místo idylické chalupy stráví v nemocnici… Vánoční díl odvysílá ČT 1 už v pondělí 14. prosince ve 20.00 hodin.

V Ulici se narodí malý Ježíšek!

I všichni obyvatelé Ulice se těší na klidné Vánoce. Jordánovi je oslaví už o něco dříve – na Štědrý den totiž nebudou pohromadě! Tomáš vyrazí s Hankou na romantickou chalupu kdesi vysoko v horách. Zato Simona bude mít náladu pod psa – Vánoce s rodiči nevěstí nic dobrého! Mají totiž za to, že Simona stále ještě chodí s Pepanem. Naštěstí dostane spásný nápad a přesvědčí Richarda, aby s ní jel domů a hrál „motorkáře-burana“ Pepana! Klidný Štědrý večer neprožijí ani Hynek s Gábinou. Malý Šimonek se totiž pomalu dere na svět – zrovna když v kostele odbíjejí na půlnoční! Na Ulici se můžete těšit každý všední den, a to i včetně silvestrovského speciálu!

Foto: TV Nova

Jak prožijí Vánoce Hynek a Gábina?Foto: TV Nova

Ordinace: Svatba přímo v nemocnici!

Petr marně hledá Kristýnu, jako by se po ní slehla zem. Naštěstí se po nějaké době ozve sama. Když ji konečně najdou celou promrzlou kdesi na nádraží, Petr podlehne nátlaku okolí a požádá Kristýnu o ruku. Sám si představuje poklidnou svatbu, jenže její plánování vezme do rukou Marta – chce uspořádat velkolepé vdavky přímo na Štědrý den! Petr se chce vzepřít a rozhodne se Kristýnu unést. Jenže do toho skočí nečekaná operace pacientky a Petra s Kristýnou nakonec oddá hejtman Beneš přímo v nemocnici! David stráví Vánoce s otcem a Veverkou, Oskar odjede za Martinou. Vendulka ví, že Jindřich i na Štědrý den pracuje – rozhodne se ho potěšit a zajde za ním do skoro hotového stacionáře. A co se nestane - nabídne mu tykání! Ordinace o svátcích z obrazovky zmizí, poslední dva díly uvidíte 15. a 17. prosince. Jako bonus se můžete těšit na silvestrovský speciál!

A jaké budou ty vaše Vánoce? Také plné zvratů? Přejeme vám, aby na vás letos pod stromečkem čekala jen samá příjemná překvapení!

Související témata:

Načítám