Hlavní obsah

Prsa jsem si zvětšovala toaleťákem!

Foto: shutterstock.com

Moji podprsenku vyplňoval toaletní papírFoto: shutterstock.com

Reklama

Petra myslela, že plastická operace vyřeší její trápení s miniaturním poprsím. Nejdřív si vypomáhala toaletním papírem, kterým si vycpávala podprsenku, a když byla rozhodnutá jít na operaci, dočkala se překvapujícího zvratu.

Článek

Zhruba ve třinácti začala rašit ňadra všem holkám ve třídě, jen mně ne. Kluci mi vymysleli přezdívku ,,lentilky pod kobercem". Závistivě jsem při tělocviku pozorovala spolužačky, které se měly čím chlubit a výstřihy u nich nevypadaly tolik chudě jako u mě. V každém oblečení jsem vypadala hloupě, protože chyběly ony dva kopečky. Skončila jsem základku a přešla na střední. Ve výběru potenciálního partnera jsem se jako většina prvaček rozhlížela mezi maturanty a tady mi došlo, že končí legrace.

Začala jsem si podprsenku vycpávat toaletním papírem, aby to trochu vypadalo. Po nějaké době si mě konečně všiml jeden z maturantů. Nejprve jsme komunikovali jen přes sms, pak si začali i povídat. Jednou mi ujel vlak domů a on se nabídl, že se mnou počká na příští spoj. Byly to dlouhé tři hodiny, a tak jsme se procházeli, povídali si... pak se najednou líbali a já pozdě zaregistrovala, že mi zajíždí pod triko a... do oné vycpané podprsenky. Šokovaně vytáhl toaletní papír a střídavě přejížděl pohledem z oné věci na mě a zpět.

Vykoktala jsem něco o kalhotách bez kapes a střevní chřipce, ale na reakci už jsem nečekala a utekla. Neozval se pak a já se strašně styděla. Přísahala jsem si, že bude-li to jednou jen trochu možné, dám si zvětšit prsa na své osmnácté narozeniny. Pak jsem se ale zamilovala do muže, kterému jsem se líbila i bez plastiky, a naopak tvrdil, že by ženu s umělými ňadry nechtěl. Zvedlo mi to sebevědomí, ale stále jsem si v plavkách připadala tak nějak nepatřičně.

Poté jsem se vdala, za nějaký čas otěhotněla a prsa se náhle zvětšila o tři čísla. Měla jsem pocit, že někdo nahoře vyslyšel mé tužby a mně se splnil velký sen... Marně, přestože jsem poctivě kojila a zatím stále kojím, prsa se mi zhruba po roce od porodu začala zmenšovat. Teď jsem na své původní velikosti, ale kupodivu mi to nijak zvlášť nevadí. Jsem ráda za to, že splnila svůj účel a k čemu byla určena.

Navíc jsem se dostala do věku, kdy mé spolužačky ze základky už mají povislá prsa, vadí jim při pohybu, bolí je z nich záda. Pochopila jsem, že je to dost o sebevědomí a to mi s fungujícím manželstvím vzrostlo. O plastice už vůbec neuvažuji.

Od pondělí startuje nové Téma týdne: Jaký byl váš porod? Užila jste si hodinová muka na sále, nebo to šlo jako po másle? Bojíte se porodu jako čert kříže, a proto oddalujete těhotenství? O tom všem nám můžete napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám