Hlavní obsah

Prsa: Přiveďte je při milování do extáze!

Foto: isifa

Ať si užijí i vaše ňadra, nebo ne?Foto: isifa

Reklama

Prsa působí potěšení nejen pánům! Na světě jsou proto, aby si s nimi užily i jejich majitelky. Stačí nastavit je dotykům a teplu, správně uchopit a tisknout na jeho záda. Taková rozkoš tu ještě nebyla!

Článek

Muži milují prsa: velká, malá, různě tvarovaná… Ženské vnady u pánů vzbuzují rozruch, nicméně většina výzkumů na ně zaměřená se zajímá o udržení zdraví dvojčat, ale ani zdaleka nepřináší poznatky o tom, jak jich ženy mohou využívat při sexu. Přitom prsa hrají důležitou roli při partnerském mazlení! Portál WomansHealth.com přináší několik tipů, jak takový nedostatek spravit.

6 kroků, které zdvojnásobí potěšení vás obou

1. Přitulte se

Tiskněte se obnaženými prsy na partnerovu kůži, až budete doslova nasávat jeho teplo! „Váš mozek v tuto chvíli uvolňuje oxytocin, hormon lásky,“ říká psycholožka Beverly Whipple z Rutgers University of New Jersey. To podporuje silný pocit spojení mezi vámi a partnerem.

Pro dosažení maximálního účinku se dotýkejte bradavkami jeho hrudi a zaměřte se na synchronizaci dýchání. Patří to mezi něžná gesta podporující intimitu a vzrušení, která zvyšují průtok krve.

2. Nastavte prsa světu

Ňadra jsou erotogenní zónou. Jen pouhým náznakem sexuálního kontaktu doslova ožijí. Naučte partnera, aby se konečky prstů lehce dotknul středu hrudní kosti, a pak se přesunul k oběma kopcům. „Ať kreslí světelné kruhy po celé jejich ploše,“ říká Jaiya Ma, sexuoložka a autorka knihy Red Hot Touch z Kalifornie. „Jeho romantické pohlazení bude stimulovat všechny mikroskopické chloupky na prsou a dotykové nervy pod povrchem kůže. Taková blaženost zákonitě vyvolá husinu,“ podotýká.

Foto: thinkstock

Hýčkejte svá prsa i vyFoto: thinkstock

3. Střídejte teplo a chlad

Kostka ledu či chladivé tělové mléko na prsou může udělat sex napínavější. Další nápad? „Nechte si polechtat bradavky pavím perem, a pak si prsa namažte krémem. Penis mezi nimi bude krásně klouzat,“ říká doktor Ian Kerner z New Yorku. A ten rozhodně ví, o čem mluví. Prsní sex si totiž mnoho mužů i žen chválí!

4. Zaměřte se na dvorce

O bradavkách koluje mylné přesvědčení, že jsou nejcitlivější oblastí hrudníku. „Myslíme na bradavky jako primární erotogenní zónu, což je částečně proto, že jsou tak viditelné," říká Jaiya. „Nicméně, studie ukázaly, že ženy cítí příjemné pocity těsně nad nimi." Olizování tohoto místa špičkou jazyka působí blahodárně.

5. Skočte pod sprchu a znásobte vášeň

Co se stane, když s milencem skončíte ve sprše a pustíte na sebe horkou vodu? „Teplo nahrne krev k povrchu kůže a zvyšuje tělesnou teplotu, čím se kůže stává citlivější na dotek,“ říká psycholog, terapeut a zakladatel on-line hračkářství MyPleasure.com Sandor Gardos, který radí, aby si muž vzal do ruky mýdlo. „Jeho klouzání po prsou v kombinaci s horkou vodu nakopne vaše libido.“ Také zkuste experimentovat s nastavením sprchové hlavice. Pulsující masážní tlak dělá dobře nejen nastaveným klínům…

Foto: thinkstock

Poraďte partnerovi, jak se má o vaše ňadra „starat"Foto: thinkstock

6. Zvětšete vaše poklady na maximum

Všechny ženy bez ohledu na velikost košíčků mají stejné množství nervových zakončení a cítí stejné množství rozkoše. Stejně si nad velikostí svých prsů zoufáte? Podle expertů se mohou vaše dvojčata při vzrušení zvětšit až o 25 procent!

Pakliže to k vaší spokojenosti nestačí, osvojte si mají trik a přizpůsobte dotyk rukou velikosti svého ňadra. Opticky je tak napumpujete ještě víc! Jak? Obecně platí, že ženy s většími prsy potřebují trochu pevnější úchop zespodu, protože mají více tukové tkáně. Takže, když jedete na koníčku, vytvořte si rukou něco jako push-up podprsenku. Pokud máte menší ňadra, přitiskněte ruce k tělu, čím si zajistíte neuvěřitelný dekolt.

Věřte ale, že ač malá nebo větší, muži z nich budou paf tak jako tak. A všechny ty tvary, objemy i velikosti si zaslouží maximální péči! Jsou totiž vaše!

A co vy, máte nějaký trik na blaženou slast vašich prsou?

Reklama

Načítám