Hlavní obsah

První pomoc při rozchodu

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nenechte se rozhodit rozchodemFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

On už mě nechce, rozešel se se mnou... Konec, tma a beznaděj? Vůbec ne! Zkuste to z druhé strany: začátek něčeho nového, mnohem krásnějšího a hodnotnějšího. Tenhle si vás prostě nezasloužil! Do nového vztahu se ale hned nevrhejte, nejdřív se pro něj pořádně připravte! Naše rady vám pomohou.

Článek

Utřete slzy, zasloužíte si proměnu aneb tu radost mu neudělám!

Jídelníček

Co by se zdálo logické: Opuštěná žena se začne utápět v alkoholu, přejídat dorty a plakat do přeslazené černé kávy. Začíná kynout, chodit v teplácích a třetí bradu skrývá umaštěný rolák.

Co si zrádce řekne? Chudinka! Tu radost mu ale neuděláme.

Co je správné: Právě teď zvyšte péči o sebe a ozdravte jídelníček. Ovoce, zelenina, celozrnné pečivo, ryby a luštěniny... Zvýšíte si tak hladinu serotinu v krvi, což je hormon, který vám pomůže zvládnout deprese a vyčerpání. Prokouknete!

Hýčkání

Co by se zdálo logické: Chuděrka utrápená neztrácí čas před zrcadlem, rtěnka zapadá prachem a parfém nemá pro koho používat. Najednou je tu cuchta s natáčkami ve vlasech.

Co si zrádce řekne? Ještě že jsem ji nechal včas, takhle by vypadala za pár let!

Co je správné: Nejvíc vás teď zajímá právě vaše vizáž. Pokud vám to práce dovolí, nejlepší jsou lázně, ale i v malém si můžete dopřát masáže, kosmetiku, kadeřnici, manikúru. Zasloužíte si všechnu tu péči a i onen provinilec si bude muset všimnout, že vám vztah s ním spíš bránil v rozkvětu.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Věnujte více času sama soběFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Ideální dovolená

Co by se zdálo logické: Zalézt pod deku, někam do koutku, poplakávat při tlumeném světle a nechtít nikoho vidět.

Co si zrádce řekne? Tolik jsem pro ni znamenal, jsem tak důležitý, je mi jí líto. Aby vás litoval? Nikdy!

Co je správné: Vyražte na opravdickou dovolenou. Máte ráda hory nebo moře? Zvolte podle svého, bez toho, aby vás někdo ovlivňoval. Nebudete tam sama. Poznáte spoustu nových lidí, kteří nejsou nijak spojeni s vaším bývalým vztahem, pookřejete a přijdete na jiné myšlenky.

Dopřejte si endorfiny

Co by se zdálo logické: Cítíte se jako paralyzovaná a to poslední, co by vás napadlo, je vyběhnout ven nebo dokonce se namáhat v tělocvičně.

Co si zrádce řekne? Vždycky byla líná!

Co je správné: I když máte vosí pas a nepotřebujete pohyb kvůli figuře, pamatujte na to, že jste prožila citový otřes, a ten vám pomohou zvládnout endorfiny, které se vylučují ve vašem těle během cvičení. Dalo by se jim říkat hormony štěstí, protože stejné vylučuje vaše tělo i při orgasmu. Vidíte? Ani k tomu ho nepotřebujete!

A jaký recept pro otřepání se z rozchodu máte vy?

Reklama

Související témata:

Načítám