Hlavní obsah

Pyšněte se v létě svými ňadry!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tvar a velikost svých prsou řešíte nejčastěji v létě, kdy je čas plavek, hlubokých výstřihů a odvážných šatů. Máme pro vás pár tipů, jak zvýraznit oblast dekoltu a také, jak si dopřát vysněná ňadra!

Článek

Psychika a vaše ňadra spolu úzce souvisejí. Pokud budete neustále myslet na to, jak jsou vaše ňadra hrozně malá, neforemná nebo povislá, odrazí se to zákonitě na vašem sebevědomí. Proto dejte ramena dozadu, nasaďte milý úsměv a:

Ozdobte se

Upoutejte na svůj dekolt zajímavým náhrdelníkem. V módě jsou stále masivní šperky a rozhodně se vyplatí mít nějaký takový ve své šperkovnici. Mimo velkých kamenů si můžete pořídit třeba korále, které několikrát obtočíte kolem krku, kombinované náhrdelníky s peřím a korálky nebo vrstvené šperky.

Oblečte vhodnou podprsenku

Velká část žen si bohužel mylně myslí, že když si koupí podprsenku s menšími košíčky, vytvarují si krásnější ňadra, respektive výstřih. Takovéto dlouhodobé „řešení“ však může mít nepříjemné zdravotní následky, ňadra vám navíc mohou z košíčků doslova přetékat nebo se vám jejich kostice budou zapichovat do žeber. Poohlédněte se raději po kvalitním prádle či plavkách správné velikosti, třeba s push-up efektem.

Zvolte top s řasením

Víte, co je to voda na topu? Právě takovéto řasení dodává malým ňadrům opticky na objemu. Je to skvělá volba pro všechny ženy, které se nechtějí vzdát velkého výstřihu, ale zároveň mají menší ňadra. Vhodné je jakékoli řasení, ať už ve formě zmiňované „vody“ nebo jiné v oblasti hrudníku.

Příroda vzala, příroda dala

Pokud chcete skutečně větší a pevnější ňadra, žádný optický klam, sáhněte po prověřeném doplňku stravy. Mezi nejúčinnější bezesporu patří inovovaný doplněk stravy NadraIN Forte s ještě silnějším a účinnějším složením než jeho oblíbený předchůdce. Díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Kromě větších, pevnějších a krásnějších prsou přispívá nově i k udržení hladké, pružné a hydratované kůže prsou a dekoltu, a navíc omezuje nadměrné ukládání tukové tkáně v poprsí.

Podívejte se na kladné reference uživatelek NadraIN a přesvědčte se samy, že skutečně funguje! Buďte sebevědomá a žádoucí ať už v krásném letním topu nebo v plavkách! S přípravkem NadraIN je to snadné!

Související témata:

Načítám