Hlavní obsah

Rady, jak zamaskovat nevěru

Foto: thinkstock.com

Největší riziko je, když vztah nic nepřinášíFoto: thinkstock.com

Reklama

Cítíte se osamělé, nedostatečně dobývané, chybí vám láska a to přesto, že rodinný krb s vámi střeží vyvolený partner? Že se vám nevěra příčí? „Jen 4 % mužů a žen dokážou být věrní svému protějšku," tvrdí zkušený MUDr. Miroslav Plzák. A tak, pokud se nebojíte, opusťte zidealizovaný svět a vydejte se na lov. Slibujeme, že na to váš současný partner nepřijde!

Článek

Je mi jasné, že se najde spousty odpůrkyň, které stále touží po monogamním vztahu a věří, že takový najdou. Znám takových žen přehršle a přesto nakonec většina z nich skončila v náruči náruživého milence. Proč? Je na místě si říci fakta. Nevěra ženy je diametrálně odlišná od mužské. Největší záletnice jsou podle průzkumu z Bradley University v Illinois třicátnice. Je to logické. Žena po třicátém roku je na sexuálním vrcholu, může dosáhnout nejvíce orgasmů a velmi často je už nějakou tu dobu vdaná nebo zadaná a vztah mívá trochu fádní až zahořklou příchuť stereotypu.

Myslíte si, že dokážete poznat nevěru? A jak ji nejčastěji muži maskují? To jsou otázky, na které jsem se vás ptala. Ženy pro odpověď nechodily daleko! Výsledky ankety můžete vidět zde:

Nejčastější příčinou nevěry ženy bývá nedostatek sexu. „Jsem s manželem přes deset let. Spíme spolu dvakrát do měsíce, když se zadaří. Už ani nevím, co je to vášnivý polibek nebo mazlení,“ vypráví zatrpkle čtyřiatřicetiletá Silva. Klasický případ pro záletnické večery. I když většina sexuologů tvrdí, že nevěra je o špatné komunikaci, někteří naopak toto tvrzení vyvrací tím, že je komunikace příliš otevřená. Což může být případ Silvy. S manželem o všem velmi otevřeně hovoří. Nemá problém mu ukázat v posteli, co se jí líbí apod. Ale možná, že Silvě chybí pocit být znovu žádoucí...

Vezměte si příklad z mužů!

Jste jako Silva? Také toužíte po sexuální bombě? Než ale vstoupíte do neprobádaných vod nevěry, poučte se od mužů, ti v tom umí chodit!

Jedním z příkladů může být i hrdina seriálu Přešlapy David, který už nějakou dobu pomýšlí na nevěru a dnes večer se to poprvé stane. A nepomůže ani fakt, že jeho žena Karolína je plná vášně a ohně. Poučit se z jeho chyb nebo se naučit nové triky, které se mohou hodit nejen při samotné nevěře, ale třeba při jejím odhalování, můžete dnes večer v osm hodin na Primě.

Otázka ale zní, proč to chlapům vychází? Existují tři základní typy nevěry. První dva můžete zvládnout, ten třetí je malér. Pokud si nejste jisté, že to psychicky zvládnete, tak se raději do ničeho nepouštějte.

Vášnivá noc a rychle pryč!

Chlapi mají nejraději jednorázové bokovky. Proč jim to vyhovuje a co vám to může dát? Výhodou je, že nejde o city, po kterých my ženy tak často prahneme. Ale v případě nevěry je tohle opravdu bezpečný způsob, jak si zpestřit sexuální život a zbytečně si nedělat problémy. Pár hodin nebo jedna noc v objetí přitažlivého muže, který nás zahrne novou vůní, úsměvy, polibky a vytouženými doteky může poměrně neškodně vyhnat nudu z domácí ložnice. Je jedno, jestli půjde o neznámého „Zorra“ nebo dávnou lásku ze školních lavic.

Varování: Nikdy nezapomeňte na ochranu, žádné osobní informace, žádné city a po akci opět jako dáma rovnou domů!

Dobrodružná mise do neznáma

No možná přeci jen nedokážete být jako chlap a protějšek vás mimořádně zaujal, že by stálo za to ho probádat více. Tady jde trošku o chození po tenkém ledě, které může, ale nemusí předznamenat pád současného vztahu. Zpravidla jde o rychlé vzplanutí, které stejně jako každý vztah po nějaké době postupně zeslábne, až se vytratí. V takovém případě můžete uspokojit svoje romantické touhy i chtíč po dobývání protějškem. Většina žen si tohle několikaměsíční dobrodružství omlouvá tím, že chtějí žít naplno a život je krátký!

Varování: Aby nedošlo ke katastrofě, je potřeba se stále na situaci dívat trochu s nadhledem a odstupem. Jestli tohle nedokážete, pravděpodobně zabřednete do citů a budete schopné opustit všechno, čeho jste se dosud držely zuby nehty. Tenhle adrenalin je zkrátka jen pro silné ženy.

Foto: archiv TV Prima

I seriálový David pomýšlí na nevěruFoto: archiv TV Prima

Šach mat

Tak to je konečná. Dlouhodobá nevěra, do které jste i přes varování chtě nechtě investovaly své city, se proměnila ve vážný vztah. Je jasné, že reálně hrozí současnému partnerskému vztahu krach. Stojí vám to za to? Tohle je ona třetí varianta, kterou můžete vědomě praktikovat snad jen tehdy, když už jste dopředu pohřbily stávající partnerský vztah.

Varování: Pravděpodobně se dostanete do fáze rozhodování, zda zůstat s původním partnerem nebo odejít k novému. Pozor na to, aby nedošla trpělivost oběma a vy jste nezůstaly samy. Budete se divit, ale stává se to často. Dobře si rozmyslete, co od nového vztahu očekáváte!

Nenechte se odhalit!

Když už jste se rozhodly z jakéhokoli důvodu porušit pravidla partnerského svazku, ušetřete sebe i svého partnera možných nepříjemností, které mohou v nepozornosti nastat.

  1. O svůj zevnějšek pečujte pravidelně. Nikdy nevíte, kdy může ona chvilka nastat a ona zvýšená péče o svůj vzhled nevěrníky nejčastěji usvědčí. Patří sem oblékání, česání, make-up, přemíra holení některých částí těla apod.
  2. Snažte se chovat stále stejně přirozeně, a to i při komunikaci s vnějším okolím. Jde hlavně o telefonáty, e-maily, esemesky. Nevrhejte se bezhlavě k telefonu, když vám zazvoní. Pod svícnem je největší tma, takže klidně nechávejte volně ložený telefon kdekoli na očích partnera. Samozřejmě si s ním ujasněte pravidla, že si do soukromí zasahovat nebudete a dodržujte to i ze své strany. Počítač nezaheslovávejte, pokud jste to doteď neudělaly. Naopak mažte a ničte všechny případné důkazy.
  3. Pozor na netypické chování při sexu. Všechno by mělo být tak, jako před tím. Stejná frekvence, stejné hrátky.
  4. Pozor na dárky. Jestliže jste náhle byly obdarovány dárkem, koukejte se ho rychle zbavit. Těžko se to bude doma vysvětlovat, kde jste k tomu přišla. Stejně tak si partner může všimnout vaší vyšší spotřeby peněz (na účtu). Člověk obletovaný se chce líbit, a tak více utrácí.
  5. Žádné pravidelné schůzky, které by se snadno daly vysledovat. Ideální je neutrální půda někde mimo civilizaci a beze svědků.
  6. Mlčet jako hrob. Pravidel bychom jistě našly ještě spousty, ale tohle je nejdůležitější. Ani nejlepší kamarádka by neměla o vaší nevěře vědět. Nikdy nevíte, kdy koho potkáte.

Samy byste nechtěly, aby vás partner na veřejnosti zostuzoval, tak mu to nedělejte ani vy. Navíc vám nejde o boření pracně postavených hrází, nýbrž o pročištění vody uvnitř. Nebo ne?

Máte nějaké fígle, jak maskujete nevěru? Podlehla jste někdy neznámému svůdníkovi? Zkomplikoval vám někdy milenec život? Nebo nevěru odsuzujete a jste přesvědčené, že monogamní vztah má v dnešní době přeci jen šanci?! O tom všem s námi diskutujte pod článkem, nebo na info@prozeny.cz.

Reklama

Načítám