Hlavní obsah

Randěte s miláčkem i ve spánku

Foto: shutterstock.com

Zdá se vám, že vám miláček přinesl růži?Foto: shutterstock.com

Reklama

Symboliku snů dokáže odhalit kdejaký snář. Ale co takhle samotné sny ovládat? Jde to! A na jejich aktivní tvoření se budete maximálně těšit. Tak navštivte ve spánku místa zaslíbená nebo se setkejte se svojí láskou! Jak? Pomocí snové inkubace!

Článek

Sny mohou být pomocníky, vodítky, ukazateli stavu podvědomí čili takové malé soukromé křížovky čekající na rozluštění. Díky nim můžete svoji mysl aktivovat ke kreativním nápadům, setkat se s konkrétní osobou a okusit vzrušující, dobrodružné chvíle!

Přípravy již od rána

Důležitým prvkem je samozřejmě autosugesce. Před ulehnutím do postele soustřeďte svoji pozornost na konkrétního člověka, se kterým se chcete setkat, místo nebo téma, jež chcete během svého spánku prozkoumat. K tomu vám pomůže fotografie osoby, předmět z onoho místa, zkrátka pomůcky blízké očekávanému snovému příběhu. Jestliže toužíte vyslat svoji mysl tam, kde jste nikdy fyzicky nebyly, během dne si o tomto místě obstarejte nějaké informace, ať může vaše vizualizace pracovat naplno. Díky fotkám, byť vytisknutým z internetu, již podvědomí má šanci úspěšně pracovat. To samé platí i při „osahávání“ předmětů dovezených od kamarádů třeba kdesi z Venezuely apod. Chcete-li si nechat zdát o blízké osobě – milovaném partnerovi – nebo platonické lásce, myslete na jeho povahu, rysy, vůni, společně strávené chvíle, zážitky, na vaše plány s ním. (To vše se nazývá snová inkubace.)

Síla slov překvapí

Poté mysl potřebuje jakýsi spouštěč, stanovení a upevnění cíle. V případě zajištění námětu snu pomůže pozitivně laděná věta v přítomném čase a první osobně jednotného čísla. Ideální je např.: „Já, Marcela, se budu dnes ve snu procházet na pláži Copacabana.“ Pakliže vám jde o vyřešení problému, je dobré myslet na pozitivní výsledek místo smutnění nad příčinou. Takže opět platí: „Já, Marcela, zítra úspěšně předvedu prezentaci/zapůsobím na pohovoru a získám práci/zvládnu všechny povinnosti…“

Foto: shutterstock.com

Svá přání si můžete napsatFoto: shutterstock.com

Ujasněte si cíl

Větu si klidně napište na papír a vyvěste na ledničku. Také si ji v duchu předříkejte několikrát během dne. Pomáhá i její hlasitá prezentace třeba při jízdě autem. Poté, co večer ulehnete, snažte se na větu zaměřit znovu a správně se duševně naladit. Přemýšlejte nad tím, jaký výsledek od snu očekáváte, co vlastně chcete vědět či vyřešit, a následně si představte, jak by vám bylo, kdyby byl problém již vyřešený. Cítila byste uvolnění? Sebedůvěru? Štěstí? Všechny tyhle emoce shrňte do příjemné představy. A teď ji nechte, aby ve spánku našla svoje místo, doporučuje Sally Morningstar v knize Tajemství budoucnosti.

Schůzka na dálku? Ve snu!

Podobným způsobem můžete zkusit experimentovat i se svým partnerem. Je daleko? Chcete se s ním setkat, aniž byste opustila zdi ložnice? Dejte si spolu tajné rande ve spánku! Vyberte si místo určení, které oba dobře znáte. Navzájem si ho popište každý ze svého pohledu a určete si dobu vašeho dostaveníčka. Před ulehnutím postupujte jako v předchozím případě – opakujte větu, nalaďte mysl atd. Napoprvé nejspíš nedojde k tak ohromujícímu výsledku, neboť propojenost snů se může projevit v symbolech. Nicméně když je rozluštíte a zkusíte to znovu, snaha vás odmění nevšedními zážitky.

Umíte takto pracovat se svojí myslí? Dokážete ovlivňovat průběh a tematiku svých snů? A co se vám většinou zdá? Napište nám na info@prozeny.cz své názory a příběhy o svých snových setkáních a zážitcích!

Reklama

Načítám