Hlavní obsah

Reality show: Farmář hledá ženu

Foto: archiv TV Prima

I Laďka Něrgešová se dala zlákatFoto: archiv TV Prima

Reklama

Hledáte lásku na celý život? Máte blízko k přírodě? Pak si určitě vyberete mezi deseti osamělými muži-farmáři, kteří touží mít po svém boku svou ženu snů! Již dnes poznáte jejich vstřícná srdce! Pojďte se přihlásit do reality show Farmář hledá ženu a zamilujte si chlapa do nepohody!

Článek

Po reality show Hledá se táta a máma připravila Televize Prima další porci humoru, napětí a příběhů, které napsal sám život. Tentokrát se budou o nalezení lásky a partnerského štěstí pokoušet farmáři z mnoha míst naší země. Z Liberecka je to například sklář a chovatel ovcí, za jižní Čechy chovatel psů, koní a vodních buvolů, Trutnovsko reprezentuje chovatel koz. V zastoupení je i Vysočina, Českolipsko, jižní Morava, Vsetínsko a další regiony. Potencionální „nevěsty“ se tak nemusí bát, že by pro svou lásku musely vážit světa kraj!

Začíná to oslovením

Co je však nutné k vyšlápnutí si cestičky za poznáním něhy a romantiky se západem slunce za zády?

Stačí, když si na základě úvodního dílu a konkrétnějších medailonků všech vztahu chtivých uchazečů, které televize uveřejní ve 20 hodin právě dnes, vyberete toho muže, který získá nejvíce vašich sympatií, napíšete mu dopis a vyčkáte na odezvu. Bližší seznámení již proběhne za doprovodu štábu. Nic víc, nic míň.

Foto: archiv TV Prima

První díl reality show uvidíte již dnesFoto: archiv TV Prima

Život na farmě není pro mě

Pořadem bude provázet Laďka Něrgešová, která jak sama říká, nemá sice k takovému životnímu stylu zrovna nejblíže, ale je ráda za zkušenosti a poznatky, které ji během natáčení obohatí o nový pohled na hospodářská zvířata, holínky, dřinu a lásku k přírodě. „Je to reality show s velkým R. Vím o sobě, že bych život na farmě nezvládla, a o to víc všechny, kteří si tento životní styl zvolili, obdivuji,“ přiznává moderátorka.

Tato zajímavá podívaná jakožto předzvěst seriálu napsaného životem a bohatého na emoce z chování opravdových mužů do nepohody, kteří se jen tak něčeho nezaleknou, slibuje mimořádné zážitky.

Ostych stranou!

Proč byste se tedy nemohla sama přihlásit? Hledáte-li lásku a myslíte to s navázáním partnerského vztahu vážně, nic vám nebrání si skrz televizní obrazovky vybrat z deseti natěšených kandidátů! Tak se těšte na dnešní večer!

Reklama

Související témata:

Načítám