Hlavní obsah

Redaktorka hubne: Zbývá už jen 15 kilo 5

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Chci se zbavit každého špíčkuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

5. díl - Tolik jsem se těšila, že vám dnes řeknu, jak mi váha letí střemhlav dolů, ale všechno je jinak. Váha stávkuje! Ale jedno hubnoucí překvapení tu pro vás přecejen mám - dietu na rozpumpování metabolismu.

Článek

Při našem posledním rozhovoru s vítězkou velké hubnoucí soutěže Lucií Kýnovou jsme si obě docela stýskaly, jak jsou ty naše děti pořád nemocné. Mezitím onemocněla sama Lucka a já ji za pár dní následovala...

Fitness centra tedy zatím fungují bez nás dvou. Ale dlouho určitě nebudou. V neděli už byla Lucie na bodystylingu a já se nemůžu dočkat, až znovu vyrazím na spinningovou hodinu. V mezidobě jsem cvičila jen doma se Cindy Crawford, aby si moje tělo nezvyklo na lenošení. A aby těm zbývajícím špíčkům bylo jasno, že jejich čas se opravdu už krátí. Tedy doufám.

Váha tentokrát váhá

I když teď, po zánětu průdušek, který jsem chytla od toho našeho zlatíčka, se ještě zotavuji. Myslela jsem, že už mám už vyhráno, ale spustila se mi rýma a nadobro jsem ztratila hlas. Tak raději ještě pár dní zůstanu bez pohybu (nepočítám běhání kolem dítěte) a budu jen chodit ven na procházky. Čerstvý vzduch je zdravý a nějaký pohyb při hubnutí prostě být musí. A co na tohle všechno říká váha? Přiznám se, že jsem byla docela napjatá. Džíny se mi sice zdají lehce těsnější, ale prstýnek na ruce zase o dost volnější. Tak že by přibrala stehna a zhubly ruce? Těžko říct. A já se to asi hned tak nedozvím. Váha se rozhodla, že už ji to moje věčné převažování nebaví, takže si prostě dala pauzu. Jakmile se nám opět podaří ji zprovoznit, budete první, kdo se to dozví.

Foto: archiv autorky

Tancem se hubne nejlépe, a tak jsme vyrazili tancovat na karnevalFoto: archiv autorky

Hubnoucí schůzka

Poslední dobou se venku dost oteplilo a mě to znovu povzbudilo a dodalo síly do hubnutí. Sešla jsem se proto s kamarádkou - lektorkou hubnoucích kurzů a dietní sestrou v jednom. „Zpočátku jde vždycky váha dobře a pak prostě nastane krize. Většina lidí to vzdá. Proto pak nemohou pořádně zhubnout. Pokud ale vytrváš, tenhle magický bod se už brzo zlomí a ty budeš znovu hubnout dál, tak jako předtím," povzbudila mě, když jsem si postěžovala, že mi plus minus váha poslední cca měsíc prostě stojí na mrtvém bodě.

A s ním padají i všechny představy, jak budu krásná a štíhlá. Lenka je ale zlatá - sepsala mi jídelníček, který by měl povzbudit můj metabolismus. Navíc mám velký rest - dlouho jsem nebyla na kontrole u pana docenta na endokrinologii. Podle kamarádky Lenky totiž i hormony mohou být na vině, co se týče zastavení váhy. Takže - hned zítra se objednám a do té doby budu poctivě dodržovat Lenčin doporučený jídelníček. A abyste si jej mohly vyzkoušet se mnou, tady je malá ukázka:

P. S.:Nakoukněte do mého Deníčku. Dozvíte se tam další zajímavé věci. A nezapomeňte být opět tady zase za týden touto dobou - váha už snad bude spravená. Do té doby jsem pro vás opět na e-mailu moni.polednice@seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám