Hlavní obsah

Redaktorka hubne: Zbývá už jen 15 kilo! 1

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Turbodietu jsem odložila na 16. únoraFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

1. díl - Tak jsme přejmenovali a od pondělka se mnou hubne výherkyně naší  soutěže s Dietboxy. Ovšem aby té slávy nebylo zase až tak moc - od minulého týdne jsem nedala dolů ani deko. Ptáte se, jak je to možné? Posledně jsem sice psala o tom, že začínám držet turbodietu, jenže...

Článek

... najednou bylo všechno úplně jinak, než jsem si plánovala. Pravda, turbo balíčky od Dietboxu jsem sice začala jíst, ale najednou se objevily v týdnu dvě oslavy, na které jsem „musela" jít. A dokážete si snad představit oslavu bez přípitku? Navíc, když už je ten přípitek, tak se k němu obvykle i něco dobrého přikousne. Však to znáte.

Porušit nesmím!

Možná teď můžete namítnout, že je to jen moje výmluva, abych nemusela držet tuhle přísnou dietu. Jenže háček je právě v tom, že se na ni hrozně moc těším a chci ji dodržovat na 100 %. Abyste rozuměli přesně - úbytek u turbodiety je garantován až 10 kg za měsíc. Nesmí se ovšem ani jedinkrát porušit. Pokud si jídlo budete solit, dáte si sklenku vína, sníte ovoce nebo větší množství zeleniny, porušili jste a váha si na vás smlsne. Žádné jednou zde neplatí. Několikrát mě dietní poradkyně Kateřina Maresová upozorňovala na to, že tahle dieta je prostě „neporušovací". Jinak nefunguje.

Foto: archiv autorky

Tak copak si dneska dám?Foto: archiv autorky

Zázrak hubnutí

A v čem je to kouzlo, díky kterému můžete shodit až deset kilogramů během třiceti dnů? Žádné hladovění. Jí se. A to opravdu pořádně! Jídla jsou rozplánovaná do pěti denních dávek. Obědy i večeře jsou teplé - tedy připravené v mrazáku. Stačí jen dát do mikrovlnky a je uvařeno. Každý den je k jídlu kuře a ryba. Vždy pochopitelně na jiný způsob. Ale hlavně - připravené v páře. Takže žádný tuk navíc. K snídani je pak většinou sýr cottage, lučina nebo jogurtina. Na svačinu bývá půl tvarohu a odpoledne bílý jogurt. K tomu si můžete dát občas cornflakes nebo piškoty.

Pokud tedy chcete rychle zhubnout, určitě si to poznamenejte, je to vcelku dobrý návod, jak dát bez hladovění přebytečná kila dolů. Ovšem pozor - po této dietě je nutné držet ještě klasickou, racionální dietu. A to minimálně stejně tak dlouho, jak dlouho jste drželi tuto „drastičtější". A důvod je jediný - abyste se vyhnuli jo-jo efektu.

Dieta pokračuje

Moje váha tedy stojí stále na 83 kg a dietní balíčky jsem posunula. A to až na 16. února. Čekají nás totiž ještě dvě velké oslavy. Jedna osmdesátka a pak sfouknutí první svíčky na dortu naší dcerky. Ovšem jíst zdravě se stále snažím. Přiznávám, že v tom uplynulém týdnu byla kromě oslavy jedna velká krize, kdy jsem sáhla po jogurtové čokoládě a moc z ní nezbylo, ale od té doby jsem se zase dala dohromady (přesněji řečeno - po několikadenní téměř nonstop práci a bezesných nocích kvůli Aniččiným novým zoubkům, jsem se konečně trochu vyspala) a začala jsem jíst opět tak, jako před tím. A musím taky přiznat, že tohle malé klopýtnutí, ač má za následek nulový úbytek váhy (ovšem i nulový přírůstek!), mi udělalo dobře.

A mimochodem - dnes si dám k obědu tuňáka s bramborovou kaší a na večeři chystám kuřecí zeleninový salát s jogurtovo-tvarohovou zálivkou. Tak pojďte hubnout se mnou - ve dvou (a více) se to přece lépe táhne!

Reklama

Související témata:

Načítám