Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Na salát jsou nejlepší mladé hráškové lusky nebo si kupte lusky cukrového hrášku, jsou křehké a sladké.

10 min.
Příprava
1 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 2 svazky ředkviček
  • 2 lžíce extra panenského olivového oleje
  • 250 g mladých hráškových lusků
  • 1 lžíce čerstvého tymiánu
  • 1 lžíce balzamikového octa
  • 1/2 lžičky soli
Článek

Postup

01.

Ředkvičky omyjte a nakrájejte na kolečka, poté je promíchejte s očištěnými lusky, ze kterých jste odstranili stopky, a s nasekaným tymiánem. 

02.

Vše zakápněte olivovým olejem a balzamikovým octem a podle chuti osolte.

Související témata:

Načítám