Hlavní obsah

Reese Witherspoon miluje kabelku za 70 tisíc: Máme podobné a za hubičku!

Foto: Profimedia

Reese má slabost pro světle krémovou kabelku. Myslíte, že vypadá na cenu 70 000 korun?Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbená herečka Reese Witherspoon (39) do společnosti vyráží stále častěji s dokonalou krémovou kabelkou. Vy se ptáte, zda nevíme, odkud tato kožená kráska pochází a na kolik přijde. Zde přinášíme odpověď!

Článek

Kabelky. Věčná závislost a téma k rozhovoru nejedné celebrity. Hollywoodská star Reese Witherspoon by tuto svoji závislost mohla potvrdit písemně. Sama se nedávno v jednom rozhovoru přiznala, že na róby za statisíce si nepotrpí, ale když si pořizuje kabelku, tak takovou, která ji opravdu chytne za srdce, a na cenu nehledí.

A proto není divu, že když se nás čtenářka Renata (35) ptala, odkud je ta béžová kabelka, se kterou Reese obráží nejen obchodní centra, ale i pracovní schůzky, zaměřili jsme se při hledání na cenu tohoto skvostu.

Jedná se o kabelku módní značky The Row, kterou založila dvojčata Mary Kate a Ashley Olsenovy v roce 2006. A že má tahle dvojka vkus, se nedá upřít, kabelka je precizně ušita z kvalitní kůže a Reese s ní může doplnit jak preppy look se sukní, tak i uvolněný outfit na odpolední nákupy s dcerou.

Kabelka vyjde na krásných, ale neuvěřitelných 70 tisíc korun, a tak není divu, že mnoho z nás i vás si takový luxus dopřát nemůže. Proto jsme pro vás vypátrali hned několik podobných, které nebudou stát ani desetinu ceny, a co víc, třeba udělají ještě větší radost.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Bílým kabelkám sluší zlatě provedené detaily. Korean Clothing Fashion, 590 Kč, ASOS, 3000 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Krémové kabelky jsou trendy i s perforací nebo zdobeným povrchem. Urban Expressions, 1475 Kč, French Connection, 3945 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva) : Kabelky do ruky mají své kouzlo. Zkuste je také! Paul`s Boutique, 3600 Kč, Gino Rossi, 2599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): Větších tvarů se bát nemusíte. Pohltí nezbytnosti a stále budete chic! John Lewis,1300 Kč, ASOS, 1315 KčFoto: Archiv firem

Zaujala vás nějaká z kabelek?

Související témata:

Načítám