Hlavní obsah

Řemeslníci doma? Jenom od Cemex Xperts

Milé dámy, vy, které sníte o nové podlaze, nebo chcete mít moderní topení a nevíte na koho se obrátit, měly byste zbystřit. Právě pro vás spustila společnost Cemex program Cemex Xperts.

Článek

Nový program vám pomůže s výběrem prověřené firmy pro vaše vysněné bydlení. Ostatně kdo jiný než samotný výrobce materiálu by vám měl pomoci najít kvalitního řemeslníka? Proto společnost Cemex, přední světový dodavatel materiálů pro podlahové konstrukce, vytvořila program Cemex Xperts, který sdružuje pouze certifikované realizační firmy splňující jasná a přísná kritéria odbornosti a kvality provádění.

Šetřete na pravém místě

Podlahová konstrukce v domě zahrnuje izolační vrstvu, cementový nebo anhydridový litý potěr a obvykle i podlahové vytápění. A přestože podlahový potěr řadíme mezi levnější položky v rozpočtu, jedná se o jednu z nejdůležitějších a nejvíce namáhavých částí stavby. Vady a poruchy potěrů se projevují nejen poškozením krytin, podlahových topných systémů, ale i snížením estetiky, nebo dokonce omezením provozu daných prostor. Následné opravy pak vyžadují použití náročnějších technologií, jejichž cena často několikanásobně převyšuje původní cenu celé podlahy.

Při výběru zhotovitele podlahové konstrukce proto nedoporučujeme hodnotit nabídky podle líbivého marketingu nebo úspory v řádech desetikorun za metr čtvereční. Podlaha pro minimálně 50leté užívání vyžaduje hlavně kvalitní provedení.

Materiál AnhyLevel umožňuje použití ve velmi malých tlouškách a provádění velkých ploch

Cemex Xperts pomůže najít profesionální řemeslníky

S nalezením profesionálního řemeslníka proto nově pomáhá projekt Cemex Xperts. Certifikované realizační firmy vykazují nejen vysokou kvalitu provádění, ale i znalost komplexní problematiky podlah. Ani použití kvalitních materiálů totiž neodstraní problémy spojené s nevhodným návrhem nebo posouzením skutečného stavu stavby a faktorů ovlivňujících dílo. Realizační firmy proto musejí umět zhodnotit požadavky zákazníka, zohlednit možnosti a limity daného materiálu či technologie.

Nechte se realizační firmou hýčkat

Certifikační proces a členství v programu Cemex Xperts znamená nadstandardní a stálé vzdělávání, dodržování technologických postupů, pravidel bezpečnosti práce, čistotu na stavbě, ohleduplnost firmy vůči životnímu prostředí a samozřejmě odpovídající zákaznický servis.

Po zadání poptávky prostřednictvím formuláře na stránkách www.podlaha.cz vám budou do 3 dnů doručeny nabídky od zhotovitelů, pro které je nejlépe dostupná poloha vaší stavby a kteří současně disponují dostatečnou kapacitou, aby zakázku provedli v požadovaném termínu. V každé fázi spolupráce budete vědět, kdo je vaší kontaktní osobou, co jednotlivé fáze realizace obnášejí a kolik za zakázku zaplatíte. Vaše spokojenost bude ověřována po předání díla, protože i to je kritériem pro členství v síti Cemex Xperts. Která z vás by si takové hýčkání nedala líbit?

Více na www.podlaha.cz.

Reklama

Načítám