Hlavní obsah

Rodinná dovolená, která vás bude skutečně bavit!

Foto: letenkylevne.cz

Létání do vzdálenějších destinací si mohou užít všichni členové rodinyFoto: letenkylevne.cz

S ohledem na prázdninový režim věnujeme letní dovolené v poměru k ostatním volnům nejvíce času. Nicméně i v tomto případě se snažíme minimalizovat dobu strávenou na cestě. Skvělou volbou je tak do vzdálenějších destinací letět. V dnešní době je to nejen otázka pár kliknutí, ale také se to vyplatí. Časově i finančně. Nevěříte?

Článek

Na novém českém vyhledávači letenkylevne.cz máte hned po otevření stránky možnost vidět nejlevnější letenky z ČR do celého světa, které tento systém aktuálně nabízí. Patříte-li mezi ty, kteří se řídí hlavně cenou, pak máte v tento okamžik pravděpodobně jasno. Ostatní mohou do vyhledávače zadat minimum parametrů, které je v tu chvíli napadá. Například „jižní Evropa“ v letních měsících.

Foto: letenkylevne.cz

letenkylevne.czFoto: letenkylevne.cz

Jak nový český vyhledávač letenkylevne.cz funguje, se můžete podívat i v tomto videu.

Během pěti vteřin se vám zobrazí nabídka možných destinací a ty vás mohou dále inspirovat ve vašem plánování. Možná se do dané lokality chcete podívat v konkrétním měsíci, na víkend nebo více dnů. Zvažujete, že se na cestu vydá více rodin, místo v poledne se vrátíte až večer? Prostě cokoliv, co vás napadne. To vše upřesňujete klikáním v jednom okně, nemusíte se nikam vracet zpět, nic znovu vyplňovat. Na displeji se vám jen aktualizují výsledky vašeho vyhledávání dle nově zadaných parametrů.

Tak co říkáte, kam letos s rodinou vyrazíte?

Mallorca – je největší z Baleárských ostrovů. V létě se zde můžete těšit na teploty kolem 30 °C, ale také na krásné pláže a čisté moře. Na své si zde přijdou i milovníci památek. Řada z nich, jako například katedrála La Seu, se nachází v hlavním městě Palma de Mallorca.

Na letenkylevne.cz z Prahy od 4300 Kč.

Foto: letenkylevne.cz

MallorcaFoto: letenkylevne.cz

Dubrovník – toto chorvatské přístavní město je často nazýváno perlou Jadranu. K jeho pohádkové atmosféře přispívá unikátní subtropická vegetace a hodnotná architektura. V letních měsících můžete navštívit kulturní festival Dubrovnické letní hry, jehož se každoročně účastní okolo dvou tisícovek světoznámých umělců.

Na letenkylevne.cz z Prahy od 3900 Kč.

Foto: letenkylevne.cz

Dubrovník Foto: letenkylevne.cz

Fuerteventura – druhý největší z Kanárských ostrovů vás na první pohled okouzlí svými nekonečnými plážemi pokrytými zlatavým či bílým pískem a blankytným mořem. Nicméně zamířit můžete i do místních vesniček, vydat se po stopách větrných mlýnů nebo vyrazit do jedné z chráněných přírodních rezervací.

Na letenkylevne.cz z Prahy 4850 Kč.

Foto: letenkylevne.cz

Fuerteventura Foto: letenkylevne.cz

Málaga – toto přístavní město na jihu Španělska patří díky svému příjemnému podnebí, otevřenosti místních obyvatel, působivé scenerii Slunečného pobřeží a okouzlujícím plážím k jedním z nejoblíbenějších kulturně-turistických destinací Iberského poloostrova, kde si můžete dopřát potěšení všech svých smyslů.

Na letenkylevne.cz z Prahy od 2600 Kč.

Foto: letenkylevne.cz

MálagaFoto: letenkylevne.cz

Reklama

Načítám