Hlavní obsah

Rodinný život ve třech

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Přírodě se nedá poručitFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téma týdne: Manžel mi zahnul s mužem, je to nevěra? Ahoj všichni, stalo se, i já jsem se ocitla v obdobné situaci. Nejdřív tak nějak vyplynulo na povrch, že je mi manžel po osmiletém manželství při dvou dětech nevěrný, a jednou, náhoda tomu zřejmě chtěla a osud si s námi zahrál, potkala jsem ho při nákupech v jednom velkém OC - a s přítelem.

Článek

Zřejmě pro muže bylo v té době lhaní a přetvařování se doma už neúnosné, ještě ten večer se doma se vším svěřil. Samozřejmě nějakou dobu mi trvalo, než jsem se s novou situací srovnala, ale překvapivě to pro mne bylo mnohem stravitelnější, než kdyby mi zahýbal se ženou. Prostě přírodě se poručit nedá.

Takhle jsem si alespoň nekladla za vinu, kde se stala chyba, co je na mně špatného, tyto výčitky u mě naprosto odpadly, a protože jsem člověk založením praktický, neštvala jsem nikdy děti proti jejich tátovi, naopak jsem se snažila jim to co nejlépe vysvětlit. Manžel s partnerem tomu byli rádi, protože muž děti miloval, a já mám na oplátku dodnes dva skvělé kamarády, na které se vždy mohu ve všem spolehnout, kteří v létě na dovolenou k moři pozvali nejenom děti, ale i mě.

Manželův partner miluje lyžování stejně jako já, a protože se od něj jeho rodina odvrátila (strašně smutné), jezdíme spolu několikrát za zimu si třeba na jeden den zalyžovat. Dceru naučili tančit tak, že na inauguračním večírku jejich školy byla za naprostou hvězdu. A já na bývalého manžela a jeho přítele nedám dopustit, oni jsou pro mě stále součástí mé rodiny a vždy tomu tak bude.

Jak byste jednaly, kdybyste byly v kůži Martiny? Také byste to dokázaly? Máte zkušenosti s tím, že se muž ,,poznal" a utekl s mužem? Napište nám svůj příběh nebo názor na info@prozeny.cz. Pokud ho zveřejníme, můžete získat honorář 500 Kč!

Reklama

Související témata:

Načítám