Hlavní obsah

Románek s cizincem skončil peklem!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zpočátku jsem si myslela, že je to citlivý mužFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Četla jsem před nedávnem článek o tom, jaké to může být s cizinci, a myslím, že bych se s vámi měla podělit o svůj příběh. Jsem už 13 měsíců v Anglii jako au-pair, ale nepracuji v anglické rodině, ale v pákistánské.

Článek

S rodinou jsem od začátku vycházela skvěle a chodila jsem s nimi na rodinné sešlosti a party a seznamovala jsem se s lidmi, jako jsou oni. Hned na začátku jsem se seznámila se dvěma velmi příjemnými mladými muži, kteří pracují pro mou rodinu.

Flirtovala jsem se dvěma muži

Jeden z nich, Tariq, se mnou hned začal flirtovat. Cítila jsem se hrozně hezky, protože jsem se předtím rozešla se svým přítelem. Potají jsme se líbali a bylo to fajn, užívala jsem si to, ale potají jsem toužila po tom druhém, Tahimovi. Po nějaké době se i on začal o mě zajímat blíž. Prohlížel si mě, když si myslel, že ho nikdo nevidí. Letmo se mě dotýkal, a to bylo pro mě jako elektřina, určitě to znáte.

Jednou večer se přišel rozloučit, že odjíždí na dva týdny do Pákistánu. Než odešel, líbali jsme se, loučili potají. No, nevěděla jsem, co si mám myslet. Věděla jsem, že má před svatbou, že ta svatba je domluvená, a tak jsem čekala. Když byl Tahim pryč, užívala jsem si s Tariqem a nechala to být.

Jednou mu to nestačilo!

Když se vrátil, nejevil moc zájmu, ale po pár dnech mě přemlouval, abych s ním šla ven. Šla jsem a on si mě odvezl domů. Když jsme k němu dorazili, posadil mě na pohovku a pak se to stalo. Byl hrubý, vůbec jsem ho nezajímala. Sex dohromady trval 10 minut. A pak hned usnul, když se asi po 20 minutách probudil, chtěl, abychom to udělali znova, ale já chtěla domů, nechtěl mě pustit, dokud to neuděláme znovu. Tak jsme to udělali znovu a to mu stačilo.

Po tom, co si udělal dobře, se šel osprchovat a odvezl mě na autobus. No, co vám vlastně tím chci říct: Dejte si pozor na to, s kým se zapletete, aby to nakonec nebyla jedna z nejhorších zkušeností vašeho života.

Reklama

Načítám