Hlavní obsah

Rozpalte ho horkým voskem!

Foto: Thinkstock

Intimní hrátky s partnerem jsou jen tak nebezpečné, jak sami připustíteFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toužíte v posteli okusit vzrušení z nebezpečí? Láká vás vyzkoušet si to, o čem se kamarádky jenom baví? Pak se magicky zadívejte do plamene svíčky a využijte sílu horkého vosku k pomazlení!

Článek

Intimní předehra, pološero, zapálené svíčky… Už vás někdy napadlo popadnout nějakou a jejím voskem pomalovat partnerovo tělo? Že ano? Není to nic divného! Tahle praktika patří mezi základní sado-maso (SM) aktivity. Je možná trochu perverzní, ale vzrušující! Co ji tedy taky vyzkoušet místo klasického začátku milování? Poradíme, jak na to!

Jak a čím začít?

Stejně jako u jiných sexuálních aktivit je nutné zeptat se nejdřív partnera, neboť komunikace je základ (viz článek Mluvte o sexu, nebo si zničíte vztah!). Kapat mu cosi horkého po těle, když to nečeká, je jako sedět u ruské rulety – taky by to nemuselo vyjít. Jak ale zjistit, jestli by měl zájem o něco tak specifického, když o tom ani sám de facto nic neví? A kam je až možné zajít? Přece jen každý má nastaven svůj práh bolesti někde jinde… Nezoufejte a použijte malou, docela malinkatou lest.

Prohledejte šuplíky a najděte zapomenutou svíčku od loňského narozeninového dortu. Takovou tu útlou, co hoří sotva chvíli. (Tento typ svíček nevytváří velké množství vosku.) Nechte ji hořet asi minutu, a pak nalijte vosk do dlaně osoby, se kterou máte chuť tajemství tohoto druhu SM praktiky vyzkoušet (na sobě to pro jistotu otestujte taky). Počastoval vás protějšek peprnými výrazy? Tak se radši dál o nic nepokoušejte, nebude to to pravé. Dohodnete-li se ale na přijetí horkého vosku do svého milostného života, přejděte ke kroku číslo dvě – zavedení do praxe.

Intenzita nízká – určeno pro první pokusy

Jedná se o jednoduchý způsob, jak přenést vzrušení z tepla vosku na tělo. Zapalte jakoukoli svíčku (ideálně však čajovou), nechte pár minut hořet, sfoukněte ji, ponořte do změklého vosku prst (lze i chvíli počkat, než trochu vystydne) a začněte pokožku milence seznamovat s novými pocity. Přejíždějte prstem sem a tam, zkoušejte dotknout se i citlivějších partií, jako jsou bradavky nebo krk. Nebojte, v tomto případě si to můžete dovolit, neboť se jedná o nejmírnější formu mazlení se se zahřátým voskem.

Foto: Thinkstock

Pro začátek je vždy lepší pomalý přístupFoto: Thinkstock

Intenzita střední – přihořívá

Určitě jste už v nějakém filmu viděli, jak se dva rozvzdychaní milenci rozplývají nad rozpáleným voskem, aniž u toho hýbají brvou. Dotyční nejsou tak stateční, jen klamou diváka. Existují speciální SM svíčky, které jsou k dostání v obchodech pro dospělé, jenž oproti svíčkám běžným hoří při nižší teplotě (orientační cena 220 korun). Proto lze lít vosk na tělo své či partnerovo, aniž by jeden z vás musel po hrátkách vyhledat lékařské ošetření. Pokapání touto vychytávkou nevytváří nijak extrémní pocit bolesti, tudíž se jedná o optimální způsob prvotního oťukávání neznalých průzkumníků.

Výrobce doporučuje mít tuto nezbednou svíčku více než 50 centimetrů nad pokožkou, a podle situace a nálady délku zkracovat, dokud se vám sílící intenzita tepla bude zamlouvat. A kam kapat? Je nutné experimentovat s místy dopadu vosku, neboť některá místečka mají Karel a Jóžin citlivější než jiná. Když se netrefíte správně, aspoň mu oplatíte ten nesmyslný dárek, co vám dal loni k Vánocům.

Intenzita vysoká – hoří

Vysoké intenzity dosáhnete použitím běžných svíček. Stačí nakapat či nalít vosk na tělo toho, kdo to očekává. Pro obměnu zkuste dát vosk hned pryč (sloupněte ho nehtem) a cestičku, která po něm zbyla, sledujte jazykem nebo kostkou ledu. Honzovi po tom bude běhat mráz po zádech! Lijte vosk z různé výšky a svíčku před řáděním sfoukněte.

Co nedělat?

Postupovat by se mělo za každých okolností opatrně. Nikdy nelijte vosk do žádného otvoru od pupíku po uši. A nezapomeňte, že ten velmi horký může pokožku popálit. Když už se nehoda přece jen stane a je pouze malého rozsahu, můžete ji ošetřit doma. Vhodným řešením je nanesení například Hema či Fenistil gelu, které zmírňují bolest a zadržují v ráně vlhkost. Navrch postačí sterilní netkaný textil. Při bezproblémovém průběhu stopy po horkém vosku snadno odstraníte mýdlem a vodou. Ostatně, ve sprše se může odehrávat druhé milostné dějství aneb Sex ve sprše: Tohle jste už zkoušeli?.

Tak co, troufnete si, nebo si ťukáte na čelo, jak to někoho může vzrušovat?

Reklama

Načítám