Hlavní obsah

Sex ve sprše: A tohle jste už zkoušeli?

Foto: Thinkstock

Sex ve sprše osvěží tělo i myslFoto: Thinkstock

Reklama

Pro osvěžení partnerského sexu nemusíte kupovat tuny erotických pomůcek ani vymýšlet nemožné. Stačí si s partnerem na pár minut skočit do sprchy! Co tam? Užít si!

Článek

Teplá voda proudící po těle má příjemně uvolňující a smyslný účinek, který zvyšuje rozkoše předehry a svádí k velmi vzrušujícímu sexu ve sprše. Tam může mazlení trvat několik málo minut, když zápasíte s nedostatkem času kvůli dětem, nebo dlouhý čas, pokud si to s partnerem opravdu chcete vychutnat. A koneckonců, ze sprchy lze vždy snadno přejít k sexu na umyvadle nebo před zrcadlem. Tak milujte se pod proudem vody! Tady máte tipy, jak na to!

1. Sexy nálada

Buďte ve střehu jako Zorro. Pro atmosféru zapalte pár voňavých svíček a k ruce si připravte oblíbený sprchový gel. Nutností je mít dostatek lubrikačního gelu neředitelného vodou. Jedna z mála nevýhod sexu ve sprše je, že voda rychle odplaví přirozené mazání!

2. (Sexuální) očista

Pusťte teplou vodu, tělo na tělo se vmáčkněte do sprchového koutu a jděte na to. Uchopte houbu s drsnějším povrchem, masážní koupelovou rukavici nebo žínku, naneste na ni vybraný šampon a navzájem si umyjte to, co je běžně skryto pod oblečením. Nebojte se vplížit i mezi prsty milence nebo na zátylek, podkolenní jamky, zavrtejte se do jeho chloupků na hrudi… Prostě si vpusťte do každého zákoutí těla vonné bublinky. Tato příjemná očista vás přirozeně nasměruje dál. Buď nastane chvíle na erotické holení, orální sex, nebo vás rovnou vrhne do spárů polohového aquaaerobiku.

3. Vhodné sexuální pozice

Opravdu markantní rozdíl v tělesné výšce vaší a vašeho partnera situaci trochu komplikuje kvůli „setkání“ obou pohlavních orgánů, ale nic není nemožné. Postavte se tak, aby ani jednomu netryskala voda do obličeje. Nejvhodnější polohy jsou ty zezadu. Za zkoušku stojí třeba tahle: Přilepte ruce ke zdi a roztáhněte nohy od sebe, jako když vás prohledává strážce zákona. Na toho si partner zahraje moc rád!

Foto: Thinkstock

Poloh pro milování ve sprše je překvapivě dost, důležité je nezapomenout na určité riziko spojené s mokrou kluzkou podlahouFoto: Thinkstock

Pak se zády o zeď může opřít zase on, pokrčí kolena, čili sníží těžiště těla tak, abyste si na něj mohla pohodlně nasednout. Tenhle oční kontakt a líbání vlhkými rty si zamilujete!

Po chvíli se opět spravedlivě vystřídejte a záda na stěnu přitiskněte vy. Zvedněte jednu nohu co možná nejvýš z důvodu usnadnění přístupu ke svému klínu. Partner vás chytí za zadek. Nebo taky ne. Dejte mu do ruky sprchovou hlavici, aby vám zespodu „vmýval“ rozkoš mezi stehna.

Když si budete chtít dát pauzu a oddychnout, přejděte na jednu z verzí staré dobré psí polohy, pokud vám to rozměry sprchového koutu dovolí. Milenec si sedne na paty a vy k němu přitisknete své pozadí. Línými, ale účinnými pohyby si zajistíte super zážitek.

4. Málo prostoru? Super!

Pokud máte těsný prostor, ve kterém dosáhnete vrcholu pohybové aktivity, když se opřete o kachličky, nezoufejte. Přitiskněte svůj hrudník na chladnou stěnu sprchy a nechte partnera, aby do vás proniknul zezadu. Osvěžující kontrast horka a zimy na vaší pokožce se vám bude líbit. A to, že jste oba omezeni prostorem, vůbec neřešte, protože to je na tom všem to krásné. Sprcha vás donutí vyhledávat a objevovat nové polohy, na které byste v posteli jen stěží narazili! Úhel sem, úhel tam, ruka nad pasem, pas pod koleny, a nalezení nového slastného místa je na světě. To se pak bod A hledá opravdu snadno Bod G už je minulostí. Teď se hledá bod A.

5. Vodní hračky

Sprcha je skvělým místem taktéž k vyzkoušení nějaké sexuální hračky! Uplatnění najde třeba hands-free dildo přisáté na stěně sprchy. Nebo? Dejte si ho na zem, přiklekněte na něj a vezměte nastavený úd partnera do svých úst, ať si užíváte oba. Vhodný je ale i We-Vibe – vodotěsný vibrátor pro páry. Zaveďte si ho do zaslíbených míst a požádejte partnera, aby se s ním o prostor ve vašem klíně podělil, a to třeba vestoje v tváři tvář.

Pokud nemáte žádnou pomůcku vhodnou pro vodní hry, použijte to, co máte na dosah ruky: již zmíněnou sprchovou hlavici. Proudem vody si namasírujte ztuhlé šíje i pohlavní orgány. Měňte intenzitu proudu vody i teplotu od vlahé přes teplou po mírně, ale opravdu jen mírně chladnější. (Švestku z něj mít nechcete, ne?)

Dobrým tipem je i gymnastický míč fitball ve své menší verzi (například 55 centimetrů, aby se s vámi do sprchy vešel). Oceníte ho při opírání, nasedání a přidržování. Nejen ten ale dělá dobré milování dobrým.

6. Připravená koupelna

Chomáčky vlasů v odtoku, po zemi poházené špinavé prádlo nebo zrcadlo postříkané zubní pastou? V takovém prostředí by se nechtěl mazlit ani největší dobrodruh! Z pultů a pračky odstraňte všechny věci. Nikdy nevíte, jak se věci budou vyvíjet. Parfému na podlaze by přece jen byla škoda….

7. Bezpečnostní opatření

Opatrnosti při nástupu do sprchy, i jejím opouštění, není nikdy dost. Je totiž velmi jednoduché uklouznout! (Prevencí zlomenin jsou gumové podložky nebo aspoň starší ručníky.) Přidělání jedné či dvou kovových úchytek zajistí stabilitu těla při zkoušení sexuálních poloh. Taktéž myslete aspoň na minimální odvětrávání a pootevřete okno. Zrychlený tep v kombinaci s vydýchaným vzduchem je jako dělaný pro mdloby nebo závratě!

A jak dostat milého do koupelny? Vždy se přece najde důvod umazat sebe i jeho například během vaření…

A co vy? Využíváte sprchu mimo jiné i k milostným setkáním?

Reklama

Související témata:

Načítám