Hlavní obsah

Ručníky a osušky na léto 2018

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Zvažujete nákup ručníků a osušek na letní radovánky? V tomto článku se dozvíte, jak vybrat ty, které vám budou vyhovovat.

Článek

Jsou neodmyslitelnou součástí všech koupelen. Používáte je den co den, při běžné hygieně i při sportu. A nejen to, pokud pěkně vypadají, stávají se zajímavým koupelnovým doplňkem. Řeč je o ručnících a osuškách, jejichž výběr je dobré pečlivě zvážit.

Tři nejdůležitější měřítka, podle kterých byste se při výběru ručníků a osušek měli řídit, jsou hebký povrch, dostatečně savý materiál a atraktivní design. Kromě těchto vlastností je nutné se zaobírat také gramáží, jejíž hodnota má velký vliv na kvalitu a životnost vybraného zboží. Tím nejlepším, co vám současný trh může nabídnout, jsou výrobky o gramáži 450 g/m² a výše.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Froté ručník MODENA – oranžová 50 x 90 cmFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Bambus proti bakteriím

Díky svým antibakteriálním vlastnostem si bambusové vlákno získalo za krátkou dobu mnoho příznivců. A není divu, kromě toho, že se v něm nedaří nežádoucím organismům, nabízí také mimořádné absorpční vlastnosti. Dokáže nasát až 4x více vlhkosti než klasická bavlna. Při výběru bambusových ručníků a osušek však dbejte na poměr bambusového vlákna. Čím vyšší bude, tím více budou odolnější a savější.

Pohádkové osušky pro děti

Děti jsou kreativní bytosti, a tak si s obyčejnými věcmi nevystačí. Pokud jim pořídíte dětskou osušku s motivem jejich oblíbeného pohádkového hrdiny, určitě u nich pochodíte. Aktuálně jsou v kurzu Trollové, Auta a Ledové království, které lze koupit také v podobě dětského ponča. V nabídkách obchodů však naleznete motivů mnohem více. Vždy však hleďte na to, aby byla osuška vyrobena ze 100% bavlny a svými vlastnostmi vyhovovala citlivé dětské pokožce.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Froté osuška BELLA – tmavě hnědá 70 x 40 cmFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Kde nakupovat

Naštěstí žijete v době internetu a nemusíte obíhat obchody, abyste sehnali vhodný výrobek. Vždy spoléhejte na odborníky na slovo vzaté. Za nás můžeme doporučit RodinneBaleni.cz, kde si kromě zmiňovaného zboží pořídíte i kvalitní lůžkoviny za výhodné ceny.

Reklama

Načítám