Hlavní obsah

Ručníky a povlečení pro letní sezonu

I když to tak venku nevypadá, letní sezona se pomalu, ale jistě blíží. Právě teď je čas myslet na dobu dovolených i horkých nocí. Pojďte se podívat na to, bez čeho se v létě zkrátka neobejdete.

Článek

Do koupelny i na pláž

Ručníky a osušky nejsou jen součástí vašich každodenních koupacích rituálů, službu vám dělají také při sportovních aktivitách nebo v sauně. Jejich spotřeba stoupá především v letní sezoně, kdy je hojně využíváte při pobytu na pláži a u bazénu.

RodinneBaleni.cz

Aby ručník nebo osuška dostály vašim požadavkům, je třeba pečlivě vybírat. Základem musí být dostatečně savý materiál s hebkým povrchem. Důležitým ukazatelem, zda vám budou sloužit, je především gramáž, čím bude vyšší, tím lépe. Pokud si chcete dopřát to nejlepší, sáhněte po výrobcích s gramáží 450 g/m2 a výše.

Antibakteriální bambusové vlákno

RodinneBaleni.cz

Údržba osušek a ručníků v domácím prostředí je snadná. Problém může nastat, když je používáte mimo domov, ať už při sportovních aktivitách, v sauně nebo na koupališti. V takovém případě se mohou vyskytnout problémy, jež způsobuje nežádoucí vlhkost. Řešení je ale nasnadě, neboť tyto nepříjemnosti snadno vyřeší bambusové ručníky s antibakteriálním povrchem, který zabraňuje množení plísní a mikroorganismů. Přidanou hodnotou je také to, že bambus dokáže pojmout až čtyřikrát více vlhkosti než bavlna.

Povlečení pro horkou noc

U bavlny ještě chvíli zůstaneme, protože je pro letní období ideální. Jedná se o materiál zcela prodyšný, schopný absorbovat vlhkost a s dobrými termoregulačními vlastnostmi. To je důvodem, proč je bavlněné povlečení nejoblíbenějším artiklem v oblasti ložního prádla. Díky speciálním úpravám se můžete setkat s jeho dalšími ekvivalenty jako například satén, flanel nebo damašek. Za zmínku stojí také krepové povlečení, které se nemusí žehlit.

RodinneBaleni.cz

Pokud už budete zmiňované produkty kupovat, zvolte spolehlivého prodejce. Doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde vás nečeká jen široká nabídka bytového textil, ale také vyškolený personál, který je vždy ochoten vám s čímkoli poradit.

Reklama

Načítám