Hlavní obsah

Rychlá SOS péče pro suchou a popraskanou pokožku

Foto: Beiersdorf

Ilustrační fotoFoto: Beiersdorf

Polopropustná mast bez vody a konzervačních látek, která urychluje regeneraci pokožky. Ale nejen to.

Článek

Eucerin Aquaphor regenerační mast vytváří na povrchu pokožky jemnou, polopropustnou ochrannou bariéru, která podporuje přirozený transfer vodní páry a kyslíku dovnitř a ven z pokožky. Tak jí umožňuje dýchat a posiluje její přirozenou ochrannou bariéru. Složení masti je obohaceno o glycerin a panthenol, a navíc neobsahuje vodu, parfemaci ani konzervační látky.

Foto: Beiersdorf

Eucerin Foto: Beiersdorf

V USA se prodává již od roku 1925. Za dobu své existence už pomohla milionům spokojených uživatelů. Eucerin Aquaphor nemusíte však používat pouze na suchou a popraskanou pokožku. Může se stát i součástí vašeho make-upu a líčení. Zazářila s ním i nevěsta Meghan Markle na britské královské svatbě a důkazem toho, že je Eucerin Aquaphor všestranným pomocníkem, je i australská oscarová herečka z filmu Moulin Rouge – Nicole Kidman.

Eucerin Aquaphor je skutečně všestranný pomocník, který splní různé potřeby suché pokožky. Mezi ty, které oceníte nejčastěji, patří:

1. Suchá a popraskaná pokožka. Pravidelné používání Eucerin Aquaphor masti udržuje kolena a lokty hydratované a chráněné před vysycháním.

2. Trápí vás suché ruce a nehtová kůžička? Mast Eucerin Aquaphor je vhodná pro pravidelnou péči o nehtovou kůžičku. Lze ji použít také jako intenzivní noční kúru.

3. Popraskané paty a chodidla. Mast zaceluje nevzhledné praskliny a pokožku vyhlazuje a zklidňuje.

4. Kosmetická péče při drobných popáleninách. Používejte mast pro následnou péči o drobné povrchové popáleniny prvního stupně.

5. Citlivá dětská pokožka. Maminky se často trápí s péčí o dětské suché tváře a plenkovou oblast pokožky svého miminka. Výrobek zanechá kůži hydratovanou a jemnou.

6. Péče o drobné rány. Dermatologicky ověřený výrobek urychluje regenerační proces zahojených ran.

7. Po dermatologických zákrocích. Eucerin Aquaphor urychluje regeneraci pokožky po chemickém peelingu nebo ošetření laserem.

8. Chlad a vítr. Účinná dermokosmetická péče může pomoci chránit pokožku za chladných a větrných zimních dnů.

Foto: Beiersdorf

Eucerin Foto: Beiersdorf

Regenerační mast Eucerin Aquaphor je k dostání ve dvou baleních. Menší s objemem 45 ml můžete mít vždy po ruce a namazat si postiženou oblast kdykoliv během dne. O velké balení, které obsahuje 220 ml krému, se můžete podělit doma se svojí rodinou. Každý člen si jistě najde svoje využití ať už na suchou pokožku, nebo jako doplněk k make-upu. Více o novince zjistíte zde.

Reklama

Načítám