Hlavní obsah

S hubnutím se pojí také problémy s pletí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud rychle zhubnete, můžete zjistit, že se vám zhoršila pleť. Naštěstí se proti tomu dá bojovat, a proto nabízíme produkty speciálně určené pro výživu pleti.

Článek

Pleťové masky se postarají o hydrataci a pružnost pokožky, chrání ji před vlivy prostředí a drahé oleje zajistí, že budete nejen štíhlé, ale i krásné.

Pleťové masky napraví škody na vaší pleti

Vaše pokožka dostává během pracovního týdne zabrat. Narušuje ji změna teplot, vítr, prašné prostředí, smog a další faktory. Málokdo má kvůli pracovnímu shonu čas přemýšlet o různých druzích krémů a také často chybí odborné znalosti. Z tohoto důvodu nabízíme široký sortiment pleťových masek, které se postarají o vše od výživy až po její ochranu. Jediná vaše starost tak bude jejich správná aplikace.

Vzácné oleje se postarají o vaši pleť a vlasy

Péče o pleť a vlasy nevyžaduje komplikované kosmetické přípravky s obsahem chemie. Po staletí byly pro tento účel užívány koncentrované vzácné oleje – pravá síla přírody. Co však naši předkové neznali, je nejmodernější metoda lisování za studena, která je schopna zachovat maximum živin. Právě takto vylisované oleje jsme nově zařadili do naší nabídky a vy tak můžete pečovat o své tělo tradičním způsobem za přispění nejmodernějších vědeckých poznatků.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Green Coffee je momentálně absolutním hitem všech, kdo bojují s kily navíc. Díky slavným osobnostem jako Katy Perry a Jennifer Lopez se Green Coffee stal nejprodávanějším dietním doplňkem na světě. Green Coffee Plus se vyrábí v České republice a oproti zahraničním přípravkům je navíc obohacen vitaminem C a spirulinou, která výrazně tlumí chuť na sladké. Doplněk má silný antioxidační efekt, takže vám dopomůže i ke krásnější pleti. V kombinaci s čajem „Štíhlá krása z Čech" stojí 329 Kč!

Elixír mládí pro vaši pokožku, který vám vyhladí vrásky

Kyselina hyaluronová je často nazývána elixírem mládí pokožky. Hraje totiž zásadní roli při zachování jejího napětí, pružnosti a poddajnosti. Během stárnutí se její koncentrace v pokožce snižuje, což vede k dehydrataci, která je příčinou jejího blednutí a stárnutí. Pravidelné dodávání kyseliny hyaluronové je tak důležité pro zdravý a mladistvý vzhled pleti. Nyní ji můžete koupit v podobě kapslí za akční cenu 299 Kč.

Související témata:

Načítám