Hlavní obsah

S KetoDiet už za 14 dní poznáte rozdíl

Reklama

Doba dovolených se kvapem blíží a vy se stále potýkáte s nadbytečnými kily? Není důvod k panice. S proteinovou dietou KetoDiet se nepěkných tukových polštářků zbavíte rychle, a především jednou provždy.

Článek

Proč právě proteinová dieta?

Proteinová, jinak také bílkovinná dieta, je velmi populární v celém světě, především v USA a Francii si získala obrovský zájem, a to i mezi celebritami. Důvodem je hlavně její rychlost a účinnost.

V průběhu proteinové diety jsou tělu dodávány velice kvalitní bílkoviny ve formě instantních jídel či nápojů a zároveň je snížen příjem cukrů. Nastartují se tak procesy, při kterých se přednostně spalují zásobní tuky, ale svaly jsou dodanými bílkovinami maximálně chráněny. Přirozené, naprosto funkční a bez chemie.

3 kroky KetoDiet

Dietní program proteinové diety KetoDiet se skládá ze 3 jednoduchých kroků, které na sebe plynule navazují.

  • 1. rychlá redukce tuků
  • 2. stabilizace a návrat k racionálnímu jídelníčku
  • 3. dlouhodobé udržení hmotnosti

První krok, který trvá obvykle 2–4 týdny, zajišťuje díky pravidelné a výhradní konzumaci instantních jídel KetoDiet rychlý úbytek nadbytečných tukových zásob a je základním stavebním kamenem celého dietního programu. Klienti, kteří dodržují dietní režim s proteinovou dietou KetoDiet, obvykle v prvním měsíci zhubnou 610 kg. Cílem druhého kroku je zajištění pozvolného přechodu k běžné racionální stravě, a především zabránění jojo efektu, kterého se vždy tolik obáváme. A nakonec třetí krok vám pomůže dosaženou váhu dlouhodobě zachovat.

Váš balíček pro štíhlou linii

S proteinovou dietou proti celulitidě

Problémové partie těla, jako jsou například hýždě, boky a stehna jsou často postiženy dalším fenoménem v ukládání tuků – a to celulitidou, na kterou jsou většinou jiné diety či fyzické aktivity krátké. KetoDiet ale prokázala, že je účinná právě i v léčbě pomerančové kůže.

Dieta, ze které si můžete udělat zmrzlinu

Atraktivní příchutě proteinových nápojů KetoDiet, mezi které patří např. karamel, jahoda, černý rybíz, banán, hruška či kokos, vám dietu maximálně zpříjemní. A na léto pro vás máme speciální tip – připravte si vlastní KetoDiet zmrzlinu! Stačí hotový nápoj nalít do formiček na zmrzlinu nebo led a vložit do mrazáku. A parádní letní dietní mls je na světě.

Hubněte s KetoDiet. Podpoříme vás!

Reklama

Související témata:

Načítám