Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Zbyly vám od večeře uvařené halušky? Udělejte si  z nich teplý salát k obědu. Je skvělý a určitě si ho zamilujete.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks červené cibule
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce sterilované kukuřice
  • 2 hrsti čerstvé rukoly
  • 1 lžička soli
  • 250 g vařených halušek
  • 100 g anglické slaniny
  • 1/4 lžičky pepře
Článek

Postup

01.

Oloupanou červenou cibuli nakrájejte nadrobno a v pánvi na rozehřátém oleji ji nechte zesklovatět. Přidejte k ní halušky a na malé kostičky nakrájenou slaninu nebo jinou uzeninu a vše zprudka orestujte dozlatova. Ještě teplou směs promíchejte s kukuřicí a rukolou a osolte a opepřete. Podávejte ozdobené  červenou cibulí, chcete-li.

Načítám