Hlavní obsah

Šetření, to chce talent nebo vyhledávač slev!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte hlavu zamotanou ze všech slevových serverů? Vyzkoušejte vyhledávač slev Skrz.cz, který šetří nejen vaše peníze, ale zároveň i čas a vaše nervy. A navíc – své fanoušky si nadmíru hýčká!

Článek

Každý nákup, za který nezaplatíte ani o korunu více než na slevovém serveru, je odměněn zlaťáky. A za ty si pak můžete vybrat hodnotné dárky. Soutěže jednou za rok? Skrz.cz má svého vítěze každý den a ceny jsou doslova vymazlené. Zapamatujte si Skrz.cz, slevy skrz naskrz a propadněte jeho kouzlu.

Hlavní benefit – nekonečný výběr

K jednomu z největších kouzel slevového vyhledávače Skrz.cz patří nespočet nabídek všeho druhu. Je libo masáž s výhledem na Pražský hrad, večeři v luxusní restauraci s degustačním menu anebo třeba adrenalinovou projížďku na wakeboardu?

Proč nezajít po práci na skleničku a nedopřát si luxusní wellness?

Jste spíše kulturně založení? Pak si možná vyberete divadelní představení, soukromou prohlídku muzea anebo koncert vážné hudby na nádvoří zámku. Snad nejrozšířenější skupinou je sekce krása a relaxace, kde denně najdete až 50 druhů masáží, návštěv salónů, zdravotních center anebo relaxačních pobytů v lázních. Tím otevíráme další kapitolu – zájezdy po Čechách i po světě s více než 50% slevou. A jeden příklad za všechny – 8 dní s polopenzí na chorvatském ostrově Hvar za 4050 Kč. A dítě jede zdarma!

Chorvatsko okouzlí svou panenskou přírodou a blankytným mořem

I v České republice se dá prožít pohádková dovolená

Ombudsman zasáhne!

Řada lidí má oprávněný strach z nákupů po internetu anebo neúspěšné reklamace. Skrz proto vytvořil speciální pozici ombudsmana, který nejen, že každý problém řeší za klienta, ale především ho dotáhne do zdárného konce. A věřte, že se skrzáckým ombudsmanem byste se do křížku dostat nechtěli.

Stop papírovým letákům

Máte plný sklep papíru, a nápis na schránce „nevhazujte letáky“ je patrně neviditelný, ačkoli vás každý den po návratu z práce zdraví jako první z celé rodiny? Anebo patříte k těm, kteří rádi nějakou tu korunu ušetří, ale listování a hledání toho „pravého ořechového“ je někdy tak ubíjející, že to pro příště raději vzdáte? Skrz.cz přišlo s novinkou a veškeré letáky shromažďuje na jednom místě! Nejen, že je hledání slev teď zábavné a rychlé, ale také efektivní. Stačí si vybrat konkrétní obchod, a během minuty máte jasno. Nechte se provést všemi slevami během pár okamžiků a za ušetřený čas i peníze můžete vyrazit…třeba na ostrov Hvar!

Reklama

Související témata:
Vyhledávač

Načítám