Hlavní obsah

Seversky laděné svátky s Nordic Day

Reklama

O Vánocích se výzdobou opravdu nešetří. Co ji ale letos pojmout trochu jinak? Méně okázale, ale s větším důrazem na čistý styl a originalitu. Skandinávští desigéři ví, jak na to.

Článek

Většina lidí má vánoční dekorace celý rok schované a vytáhne je až těsně před svátky. Skandinávské ozdoby jsou ale navržené tak, aby interiér zkrášlovaly celý rok. Tajemství spočívá v jejich čistých tvarech, jemných barvách a hravé variabilitě, díky kterým jsou sváteční, ale zároveň krásně decentní. S vánoční výzdobou tak můžete začít třeba hned. Severské Vánoce s Nordic Day jsou tady.

Elegantní kovové svícny, svíčky popsané čísly, které slouží jako voňavý kalendář, nebo hravé variabilní svícny z dřevěných kuliček. Advent s Nordic Day je opravdu různorodý. Svícny si navíc můžete dotvořit podle vlastního vkusu a fantazie. Ve skleněném boxu měděného svícnu bude vypadat krásně aranžmá z šišek a větviček, kuličkový svícen zase můžete stočit dokola nebo nechat volně jako rozepnuté korále. Severské Vánoce rozvíjí představivost.

Loňská sezona se nesla v duchu několika hlavních trendů a některé z nich jsou v kurzu i letos. Příkladem jsou geometrické tvary, které vánočnímu chaosu dodají potřebný řád. Zkuste klasické baňky nahradit závěsnými diamanty, a dodat tak Vánocům moderní nádech. Na Nordic Day najdete diamanty ze dřeva, kovu i skla. A geometrickým kouzlem oplývají také papírové dekorace, balicí papíry i dárkové kartičky.

Dečka pod stromeček Octagon

V Severní Evropě je příroda hlavním zdrojem inspirace. Krása zdejších hlubokých lesů, ve kterých se schovávají něžné laně i divocí medvědi, ožívá na dřevěných dekoracích a porcelánových ozdobách.

Seveřané umí vyprávět krásné příběhy. Pastelové baňky, nadýchané dekorace z peříček a papírové ozdoby, které připomínají sněhové koule, vám doma vykouzlí atmosféru Andersenových pohádek. A když k tomu dětem budete číst Sněhovou královnu, předvánoční čas nemůže být krásnější.

Reklama

Související témata:

Načítám