Hlavní obsah

Sex a světlo, nebo sex a tma?

Foto: Thinkstock

Potmě se stydíme méně za své nedostatkyFoto: Thinkstock

Reklama

Básník by našel na sexu za světla i na sexu pod rouškou tmy pokaždé něco pozitivního. Těm se to mluví, básníkům! „Sametová tajemná tma zalila jejich těla“ …. případně „Jejich objetí bylo zalito zlatými slunečními paprsky“. Básníci to mají jednoduché. Ale co my, normální smrtelníci?

Článek

Časopisy, filmy, televize, internet – všude na nás pomrkávají dokonalé modelky s pasem jako vosa a modelové s vyrýsovanými břišními pekáči. To, že jsou jejich krásná těla často dílem šikovných grafiků, nám už nedochází.

A tak se zbytečně trápíme, nemáme se rádi a za svá těla se stydíme. A nejvíc ve chvíli, kdy na sobě nemáme nic. V koupelně ještě pohled do zrcadla uneseme, ale svléknout se sebevědomě před drahou polovičkou? A co třeba sex za denního světla, kdy je vidět každý faldík a vráska?

Jitka Asterová hodila téma Světlo nebo tma do placu ve vysílání rádia Frekvence 1. Protože tahle sexy moderátorka Sexy života se sexy témat fakt nebojí. Takže světlo nebo tma? Naštěstí se nebáli ani posluchači – volali a esemeskovali a vůbec se nestyděli. Přesvědčte se sami - ZDE!

Reklama

Související témata:

Načítám