Hlavní obsah

Sex a svíčky! Možná vás překvapí, jak se dají využít

Foto: fotky-foto.cz

Foto: fotky-foto.cz

Svíčky má rád téměř každý. Znáte však ty afrodiziakální nebo masážní? Víte, jak se používají nebo jak je využít?

Článek

Svíčky jsou symbolem romantiky a příjemně strávených chvil. Pojďme se podívat na ty méně klasické, o kterých jste třeba ještě neslyšeli, ale možná se stanou běžnou výbavou při vašich intimních hrátkách.

Afrodiziakální svíčky – power of pheromones 

Víte, že svíčky Magnetifico z řady Power of Pheromones jsou díky svému speciálnímu složení navrženy tak, aby vám pomohly vytvořit erotickou a svůdnou atmosféru a svést partnera nebo partnerku?

Foto: IntimniNakupy.cz

Unikátní afrodiziakální vonná svíčka z řady Magnetifico pro vytvoření afrodiziakální, jedinečné, intimní a svůdné atmosféry Foto: IntimniNakupy.cz

Speciální Intensively intimate formula

Lidé při výběru partnera podvědomě reagují na onu pověstnou chemii. Afrodiziakální svíčky Magnetifico – Power of Pheromones jsou navrženy tak, aby se speciální parfém uvolňoval přirozeně v závislosti na okolních teplotách místnosti, a to i při nehořící svíčce. Vůně není příliš intenzivní, voní jemně, nevtíravě a nezpůsobuje bolesti hlavy. Působí podvědomě a jemně na vaše smysly a pomůže vám naladit nezapomenutelnou atmosféru nejen při vašich intimních chvílích. Je navržena tak, aby vám pomohla vytvořit tu správnou afrodiziakální atmosféru pro svádění, relaxaci a milování.

Foto: IntimniNakupy.cz

Vyzkoušejte jedinečnost afrodiziakálních a masážních svíček MagnetificoFoto: IntimniNakupy.cz

Masážní svíčky Enjoy it! Novinka

Poznejte nezapomenutelné okamžiky plné relaxace i vzrušení zároveň! Užijte si stále populárnější masážní svíčky spojující romantiku s uvolňující a zároveň intimní atmosférou. Dopřejte partnerovi chvíle oddechu po náročném dni nebo je využijte jako výjimečnou předehru pro intimní chvíle.

Foto: IntimniNakupy.cz

Masážní svíčka vám přinese jedinečný intimní zážitek Foto: IntimniNakupy.cz

Co je masážní svíčka?

Masážní svíčka slouží k masáži celého těla. Obsahuje speciální směs tvořenou bambuckým máslem, kokosovým olejem, včelím voskem, antioxidanty a dalšími složkami, které se po zapálení svíčky během pár minut rozpustí na masážní emulzi, kterou pak nalijete na partnerovo tělo a můžete mu dopřát nezapomenutelnou masáž. Prémiové složení masážní svíčky Magnetifico – Enjoy it! zároveň hydratuje, vyživuje a regeneruje pokožku, díky čemuž zůstává hebká na dotek a smyslná vůně umocní Váš prožitek ze společně strávených chvil.

Foto: IntimniNakupy.cz

Svůdnou masáž s masážní svíčkou Enjoy it! zvládne úplně každý! Foto: IntimniNakupy.cz

Ke svíčkám patří i svůdné prádlo!

K romantickému večeru se svíčkou patří neodmyslitelně i svůdné prádlo. Punčochy, podvazky, sexy kostýmy nebo erotické body dovedou váš večer k dokonalosti.

Foto: fotky-foto.cz

Nepodceňujte svůdné prádlo, dokáže divy! Foto: fotky-foto.cz

Reklama

Načítám