Hlavní obsah

Sex na dovolené? Ano!

Foto: Thinkstock

Na dovolené je vše dovolenoFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dovolená je fajn. Na tom se shodneme všechny. Je to čas, který patří jenom nám a my si ho chceme pořádně užít a vychutnat. S kým a kde, to je jen na nás. Pokud žijeme v partnerském vztahu, je otázka „s kým“ vyřešena. A tím pádem i „kde“. Spokojení partneři se většinou domluví na místě, které je pro ně to pravé. Pláž s bílým pískem, horské útesy nebo chalupa u lesa...

Článek

Takže odjedeme na dovolenou do míst, která máme rády, s tím, koho máme rády, a těšíme se na romantické dny, večery a noci plné vášně. Jenže život není romantický film. Takže na dovolenou odjíždíme vyčerpané z příprav, balení kufrů, dlouhé cesty, horka nebo naopak zimy. Ale pořád plné optimismu, jak fajn to bude!

Varianta číslo dvě – poměrně pravděpodobnější: ubytování stojí za starou bačkoru, pohádali jsme se kvůli počasí, jsme unavení po cestě, děti nechtějí spát, za zdí z papundeklu řádí náruživí Italové – prostě všechno špatně! A co teď s tím? Vzdát to, nebo bojovat?

Holky, bojujte! Hoďte za hlavu všechna příkoří a odvažte se! Odvláčejte toho svého na pláž, do lesa, na louku a prostě ho malinko k sexu přinuťte. Budete se divit! Nová místa a nejistota (co když nás někdo uvidí?) v partnerovi probudí kluka, který se tak trochu stydí a hodně chce. Vás a sex! Opravdu to funguje, ale je to jen na nás. Můžeme to vzdát a dát si pusu na dobrou noc. Ale nebyla by to škoda? My, ženy, jsme ty, které hýbou světem, tak to by v tom byl čert, abychom nerozhýbaly partnera k akci. Sex k dovolené prostě patří a neříkejte, že si to nemyslíte.

A jestli potřebujete inspiraci pro kvalitní sex, nalaďte si rádio Frekvence 1. Každý všední den si tu o sexu můžete popovídat s Jitkou Asterovou v pořadu Sexy život. Třeba i o tom na dovolené!

Reklama

Související témata:

Načítám