Hlavní obsah

Sex na záchodě? Nikdy!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Sex je přece intimní záležitostFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Vaše tajné místo na milování. Přečetla jsem si váš úvodní článek k Tématu týdne a také první vybraný příběh Live show na chorvatském písku. Musím přiznat, že jsem naprosto znechucená a zděšená! Proboha, vždyť nejsme zvířata! Zlatá postel!

Článek

Sex na veřejných místech? Ano, i já mám s tím mnohé zkušenosti. Ale pouze pasivní! Dokonce bych řekla, že takové příhody prostě přitahuji. Několikrát do roka narazím na někoho, kdo si to přímo před mýma očima rozdává někde na veřejnosti.

Nedávno jsem v restauraci šla na toaletu a co neslyším? Dost hlasité vzdychání se ozývalo z jedné kabinky. „Tak to vážně nechápu," pomyslela jsem si a ihned prostory záchodků opustila. Je to tak nehygienické. Vždyť my ženy si prkénko obkládáme pro jistotu toaletním papírem. Navíc záchodky pro mě jsou tak asexuálním prostředím, že bych to prostě nedokázala.

Psali jste o sexu na pláži a o tom, jak to bylo úžasné. Opravdu si myslíte, že to ostatním návštěvníkům pláže nevadilo? Minulý rok jsem byla s manželem a dětmi také na dovolené v Chorvatsku. Asi ve tři hodiny odpoledne na poměrně odlehlou pláž, kde jsme se opalovali, přišel mladík se svou slečnou. Slečna si tam sedla na kámen a mladík začal pobíhat sem tam a sbíral veškeré větve, které na pláži byly. Pak už jsem jen pozorovala, jak se z nich snaží stavět hradby. „Takových radovánek tedy svědkem být nemusím!" zamručela jsem a s celou rodinou opustila pláž. Samozřejmě jsem tušila, co se bude za hradbami z větví odehrávat!

Holky, přece nejsme zvířata! Dovedeme si romantiku a sex užít i jinak než na veřejných místech. Já jsem nejvíce spokojená doma - v soukromí a hlavně v čistotě! Berte také ohled na ostatní!

Souhlasíte s Jiřinou? Nebo na to máte úplně jiný názor? Zažily jste něco podobného nebo jste byly přímo aktéry veřejných milostných her? Staňte se redaktorkami a napište nám svůj příběh či názor na info@prozeny.cz. Už jsme odměnili tři z vás z minulého týdne: Karolína de la Fere., Aneta K. a Helena M. Na jejich účty přibylo příjemných 500 korun. Dalšími oceněnými můžete být vy!

Reklama

Načítám