Hlavní obsah

Sex v kuchyni: Tyhle hrátky si zamilujete!

Foto: Thinkstock

Využijte kouzlo okamžiku!Foto: Thinkstock

Reklama

Milování mimo ložnici má vždy svoje kouzlo! Nechte cukroví cukrovím, odhoďte zástěru, a užijte si přímo ve vaší kuchyni! A přizvěte ovoce, zeleninu i třeba vaječný koňak!

Článek

Sex v ložnici se dá předpokládat, sex v obýváku rozhodně není nic překvapivého, o sexu na schodech nebo ve sprše se mnohým zdá (viz Sex ve sprše: A tohle jste už zkoušeli?). Ale co sex v kuchyni?

Vždyť si to představte, přijdete domů z romantické večeře, v předsíni si odložíte to nejnutnější a na prahu místnosti, ve které se obyčejně jenom vaří, začnete s koketními provokacemi. Kuchyň je neotřelým, nekonvenčním místem pro sex, a když k němu navíc dojde spontánně a přirozeně, určitě na něj vy i partner nebudete chtít zapomenout. Pokud vás tedy nenapadne celou ji na maximum osvítit anebo udělat jinou ze 7 věcí, kvůli kterým ho přejde chuť na sex.

Proč mít sex v kuchyni?

Improvizace. To je to hlavní, co dělá milování v této místnosti tak smyslné. Budete se opírat o nábytek, který při sexu běžně po ruce nemáte, což jsou barové stoličky, kuchyňská linka, sporák, jídelní stůl. Nenarazíte na gauč, postel ani pohovku (tedy aspoň většinou), takže si poradíte jinak: přejdete k milování na zemi, což okamžiku dodává punc naléhavosti, chlípnosti a zakázanosti.

Foto: Thinkstock

Sex v kuchyni může zpestřit zažitou rutinuFoto: Thinkstock

Nebojte se obout a pro pomůcky skočit do lednice!

Odvážnější ženy (a Průzkum potvrdil: Ženy jsou v posteli odvážnější) si skočí do předsíně pro boty. Dlažba na zemi podpatky snese. Partner, nezvyklý na vaši novou výšku, se bude snažit přizpůsobit a objevovat „novou cestu“ průniku.

Navíc můžete použít neskutečně mnoho rekvizit. Led, jahody, med, rostlinné oleje. Nebo masti, sirupy, krémy a jedlé pasty. „V oblibě jsou čokoládové pomazánky. Dávejte si však pozor, abyste jí nerozetřeli víc, než je možné slízat, protože pak už ji stěží můžete využít jinak. Snadno se totiž zapomíná, že když má někdo něco z vašeho těla olizovat, musí to taky spolykat,“ upozorňuje Anna Spanová, režisérka filmů pro dospělé a autorka knihy Erotické domácí video.

Krémy, pěny a jiná zlepšovala

Čokoládové pokušení ale není to jediné, co kuchyň nabízí. Co takhle voda z umyvadla? „Vodou politá těla působí obzvlášť eroticky, když jsou oblečená. Vidět, jak látka přilne k tělu, a tak ho odhalí, aniž by bylo třeba něco svlékat, je sexy,“ uvádí dál Anna Spanová.

I takový potůček mléka stékající od krku do mezery mezi ňadry vás vyloženě nažhaví. Kontrast horké pokožky a chladných kapek nenechá vaše smysly v klidu. (A ani pokožka nebude protestovat. Mléčný tuk ji uklidňuje a promašťuje. Kyselina mléčná v ní udržuje vlhkost.) A můžete si i splnit sen o smočení se v šampaňském. Kuchyň je na „nehody“ uzpůsobená, nepořádku se pak hravě zbavíte.

Olej použijte na masáž

Jestli si netroufáte na divoké orgie plné promočených triček nebo nevíte, jak s milováním začít, tvařte se před partnerem tak, že potřebujete s něčím pomoci. Po chvíli se začněte shánět po oleji na masáž, protože ten probouzí tělo a činí ho citlivějším i k těm nejjemnějším dotekům. Tak si řekněte o jemné promnutí krku u jídelního stolu a vytáhněte třeba slunečnicový nebo olivový olej, který pokožku vyživuje a zjemňuje ji. Ať vás ale nenapadne udělat si z něj lubrikant!

„Na ženskou vaginu je olej nevhodný, jelikož vytvoří krunýř a její citlivost naopak snižuje,“ varuje Anna Spanová. I se šlehačkou opatrně. Není výjimečné, že teplota těla z ní po deseti minutách vytvoří cosi, co připomíná vyzrálý sýr.

Scénář: Jak by to mělo probíhat?

Až se smyslně pomazlíte s potravinami nebo nápoji, rozhodně neřešte to, jak se vhodně postavit, co udělat a nedělat, kdy utíkat do koupelny kvůli umytí zbytků olivového oleje. Všechno to, co uděláte ještě předtím, plynule přejde v milování, uvidíte. Opřete se o hranu stolu, nechte se na něj vysadit, pak partnera přitiskněte k židli a vyskočte na koně. Nebo taky ne. Někdy se vyplatí nic neplánovat. A k tomu je kuchyň jako stvořená! Bez lehké inspirace vás ale nenecháme! Více zde.

A co vy? Už jste někdy s partnerem kuchyň pokřtili, jak se tak říká?

Reklama

Načítám