Hlavní obsah

Sex-appeal je, když...

Foto: Thinkstock

Co na ní ti chlapi vidí?Foto: Thinkstock

Reklama

Možná jste to zažily: Do práce nastoupila kolegyně, která rozhodně nevyskočila ze stránek módních časopisů. Prostě taková obyčejná, možná dokonce maličko ošklivá (jak jste se shodly u ranní kávy s holkama z účtárny). Rozhodně žádná konkurence pro vás! … a vy víte, že budete hvězdou podnikového večírku. A že konečně ulovíte toho blonďáka z marketingu!

Článek

Jenže člověk míní a osud mění. Pořád nechápete, co se na tom večírku stalo! Ta nová kolegyně měla celý večer kolem sebe zástup mužů – v čele s vaším blonďatým idolem. Proč? Zapracoval její sex-appeal, dámy!

A nebojte, pro pány to platí taky. Jitka Asterováse ptala posluchačů Frekvence 1 na to, kdo je pro ně sexy. A odpovědi se vzácně shodovaly. Jedna esemeska za všechny:

„Asterko, dokonalost obličeje a těla mě spíš vyděsí. Sexy chlap má uhrančivé oči a co si budeme povídat, prostě to kouzlo je jinde. V pohybech, chování hlasu. Nedávno mě takový uhranul. Co na tom, že má pupíček, ale ten pohled! A hlas, při kterém se podlomí kolena.“

Holky, mějme se rády. Opakujme si jako mantru, že sexy budeme jen tehdy, když budeme spokojené hlavně my. Uvidíte, jak vás úsměv a dobrá nálada promění v ženu, která je zatraceně sexy!

Reklama

Načítám