Hlavní obsah

Sexuální fantazie: Které převést do praxe?

Foto: thinkstock

Sexuální touhy a fantazie má asi každý. Ne vše ale stojí za to vyzkoušetFoto: thinkstock

Reklama

Buďte opatrní na to, o čem sníte. Některé sexuální fantazie by měly zůstat jen ve vaší mysli! Britská sexpertka Tracey Cox vysvětluje, která přání si můžete bez obav plnit, a na která raději zapomeňte!

Článek

Právě sny z oblasti erotiky se zabývá nová kniha Tracey Cox What Happens When Fantasies Come True (Co se stane, když se fantazie stanou skutečností). Vycházela ze zkušeností třiceti žen, které se shodly na tom, že ne vše je dobré převádět v realitu.

Tohle klidně vyzkoušejte

1. Sex na veřejnosti

Představy o milování na veřejném místě bývají běžné. A i když to chce odvahu a alespoň trochu štěstí, můžete to prý klidně vyzkoušet v praxi. „Ano, je to nelegální a mohli byste se dostat do křížku s policií, ale pokud se budete chovat diskrétně, budete potichu a nebudete se nikde až přespříliš odhalovat, nejspíš to zvládnete,“ tvrdí Tracey Cox.

2. Hra na…

Sny o zlobivé školačce, poslušné pokojské nebo o přísné zdravotní sestřičce můžete bez jakýchkoli rizik přenést do skutečného života. Jen musíte potlačit stud, nesmát se, až před vás přijde partner v kostýmu policisty, a vžít se do své role. „Je to vážně ta nejjednodušší cesta, jak si zpestřit sexuální život,“ potvrzuje Tracey Cox.

Foto: thinkstock

Pouta, něžný výprask či jiné drobné hrátky klidně uveďte v realitu. Není čeho se bátFoto: thinkstock

3. Svazování

Koho by občas nenapadlo, jak vzrušující asi je, když jste svázaní, nemůžete se hnout a jste vydáni napospas tomu druhému. Proč to nevyzkoušet? „Chce si to jen předem rozmyslet, co budete se svázaným protějškem dělat,“ vysvětluje Tracey Cox. Bezradnost totiž příliš sexy není.

4. Malý výprask na zadek

Tohle můžete také s klidným srdcem zkusit i ve vaší ložnici. Jen to nepřehánějte. „Držte to spíš v hravé rovině, ne v té bolestivé. I tak je to dostatečně nemravné a vyplatí se přestat dřív, než to komukoli začne být nepříjemné,“ radí Tracey Cox.

Na tohle raději zapomeňte

1. Sex ve třech

Jakékoli další žhavé tělo ve vaší posteli je velký risk. „Obrovským problémem je žárlivost. Řada párů si myslí, že dokážou oddělit sex od lásky, ale málokdy to skutečně zvládnou,“ varuje Tracey Cox.

Foto: thinkstock

Sex ve třech? Zapomeňte! Je to příliš velký riskFoto: thinkstock

2. Domácí porno

Sníte o tom, že jste neodolatelnou hvězdou odvážného filmu pro dospělé? Realita bohužel ale tak sexy nebývá. „Je to těžší, než si myslíte. Skutečný sex je upocený, tak trochu špinavý a dostává vás do ne zcela lichotivých pozic. Sledovat pak sama sebe při milování může být velmi nepříjemné a vaše ego dostane zabrat,“ říká Tracey Cox.

3. Sex s někým zakázaným

Možná sníte o svém ženatém šéfovi či příteli své kamarádky. V pořádku, ale nechte si tyhle fantazie jen v hlavě! „Jsou to neškodné představy, jakmile je ale přeměníte v činy, konce bývají hořké. Pocity viny, krachy vztahů, nic z toho za to nestojí,“ vysvětluje Tracey Cox.

4. Sex s neznámým mužem

Anonymní a žádnými závazky zatížený sex je častým předmětem erotických fantazií. Jenže podle Tracey Cox realita zas tak žhavá nebývá. „Sex na jednu noc je velmi často spuštěn alkoholem, který sice odbourává zábrany, ale také otupuje nervová zakončení. Takže váš orgasmus je dost nejistý a jeho erekce taktéž. Navíc to, že se vůbec neznáte, často zapříčiní, že jde o velmi sobecký sex, který vůbec nemusí vést k vašemu uspokojení,“ říká Tracey Cox.

A o čem sníte vy?

Reklama

Načítám