Hlavní obsah

Skandál! Těchto 5 věcí prostě nejde v kuchyni použít!

Foto: Archiv redakce

Zcela nefunkční, to je hodnocení těchto výrobků po náročném testu paní KateřinyFoto: Archiv redakce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyrobili je proto, aby se nám mohli vysmívat? Našli jsme na trhu pět věcí, které prostě nelze pořádně používat!

Článek

Už vás také nebaví stále bojovat s nástrahami ryze mužského, přetechnizovaného světa? Proč se musíte i v domácnosti neustále potýkat s věcmi, které nefungují vůbec, nebo špatně? „Nechápu, proč se tomu říká pomocníci do domácnosti, když mi život spíš komplikují,“ napsala nám paní Kateřina ve svém rozhořčeném dopise. Právě proto jsme ji navštívili a i pro vás jsme nafotili pět věcí, které opravdu – jak nám také předvedla – rozhodně nefungují jako pomoc.

Už žádné víno v lahvi

„Pijeme zásadně víno v krabici nebo v plastových lahvích,“ říká paní Kateřina. Není divu. To, co jí v obchodě prodali jako otvírák na lahve, nemá s tím klasickým, spolehlivým, nic společného. Výrobce evidentně neumí přiznat, že se mu připletly jakési dva kusy, které dokonce ani pořádně nepřipevnil, takže plandají a vyloženě vadí tomu, když chcete zapíchnout spirálu do lahve. Samozřejmě pomůžeme paní Kateřině podat stížnost a vymoci od výrobce vrácení peněz za tento aušusový kus.

Foto: Archiv redakce

Tohle má být pomůcka na otvírání lahví?Foto: Archiv redakce

Rybičky nechejte plavat

„Byl to nepřejícný chlap, kdo vynalezl takové to otvírací poutko na plechovkách od nápojů, piva i rybiček. Zaručeně si o to otrháte všechny nehty, takže to žádná ženská nikdy otvírat nebude,“ komentuje paní Kateřina námi donesenou konzervu sardinek. Jako trest pro vynálezce tohoto typu otvírání navrhujeme, aby mu už nikdy nikdo nepoškrábal záda, protože právě proti delším nehtům tím svým vylepšovákem vyloženě útočí. Takže rybičky jsme nechali plavat a chtěli si dát třeba guláš z konzervy.

Foto: Archiv redakce

Metoda, jak si spolehlivě olámat nehtyFoto: Archiv redakce

Otvírák na konzervy?

Paní Kateřina nám tedy měla možnost představit další naprosto nedořešenou záležitost – otvírák na konzervy. Opět skandální pochybení výrobců, kteří na trh pouští cosi, co nikdo před tím nevyzkoušel. „Je to sešroubované, a tak se to otvírá jen na kousek, neobejme to celou konzervu, čili s tím nic neotevřete,“ ukazuje Kateřina. Jsme v šoku, co si mohou výrobci dovolit, a píšeme petici na svaz konzervářů, sekci plechových obalů.

Foto: Archiv redakce

Jako nefunkční byl označen i otvírák na konzervyFoto: Archiv redakce

Papinův hrnec

„Tohle je vyloženě šovinistický projev, útok na samou podstatu ženské bytosti,“ komentuje Kateřina tlakový hrnec, zvaný papiňák. „Každému je jasné, že něco tak velkého, plechového a ještě syčícího prostě není pro ženskou. A kdyby to náhodou některá přece jen chtěla vyzkoušet, neprojde přes zavírání, které vyžaduje nejméně dva semestry na technice,“ rozčiluje se.

Foto: Archiv redakce

Tlakový hrnec je útok na všechny ženy, nejenže je nebezpečný, ale nejde ani zavřítFoto: Archiv redakce

Komplot hranolkářů

Paní Kateřina zcela náhodou objevila tajné a jistě nezákonné spolčení výrobců hranolek a přístroje zvaného kráječ na hranolky. „Všichni, kdo si ho pořídí, nakonec stejně skončí u mrazáku a koupí si ty průmyslově vyráběné, protože tohle nejde použít,“ komentuje Kateřina.

Foto: Archiv redakce

Kráječ na hranolky je naprosto jistě komplotem mezi výrobciFoto: Archiv redakce

Její odhalení hodláme postoupit vyšším místům a upozornit na tento komplot, kterého už si všimla i tisková mluvčí Svazu pěstitelů vodnatých brambor bez chuti Ing. Jarmila Škrobová. „V podání podnětu úřadu pro nekalou soutěž vám rádi pomůžeme, sledujeme to už dlouho a myslíme si, že ty přístroje jsou konstruovány tak, aby do nich naše brambory vyloženě nešly," konstatuje rozhořčeně Jarmila Škrobová.

Foto: Archiv redakce

Paní Kateřina se hodně snažila vyrobit pomocí kráječe hranolky, ale nepodařilo se jí toFoto: Archiv redakce

Objevily jste také podobné intriky výrobců? Neváhejte nám o nich napsat!

A ještě něco... APRÍL!

Související témata:

Načítám