Hlavní obsah

Skvosty ze šatníku: Nikol Kouklová miluje vintage styl!

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co žena, to jiný styl. Zajímají nás oblíbené kousky těch, které si s módou rozumějí. Tentokrát jsme nahlédli do skříně herečce Nikol Kouklové (29).

Článek

Baví ji eklektický styl, extravagance dle nálady, čeští návrháři i vintage styl. O herečce Nikol Kouklové by se totiž dalo říci, že je na poli módy tak trochu jako chameleon. Nejprve ji potkáte na procházce s její fenkou australského ovčáka Amy v džínách a košili s batůžkem na zádech, a vzápětí je schopná se doslova během pár minut převléci do krásných šatů, ve kterých je přichystaná vyrazit třeba na předávání divadelních cen Thálie, které se konaly v Národním divadle 5. října.

Ostatně teď v říjnu se svým manželem Karlem Heřmánkem mladším (30) chystají divadelní premiéru inscenace Hra, která se zvrtla, kterou můžete vidět v Divadle Bez Zábradlí pod taktovkou jejího tchána a ředitele divadla, Karla Heřmánka (71).

Foto: Eva Malúšová

Tohle je outfit, který Nikol Kouklovou vystihuje při běžných pochůzkáchFoto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Šperky značky Deers má Nikol od své kamarádky Kamily PísaříkovéFoto: Eva Malúšová

Sama sobě stylistkou

Nikol Kouklová se v módě rozhodně vyzná. Sama se ve volných chvílích věnuje stylingu a příležitostnému modelingu a byla u zrodu úspěšného lifestylového blogu Bloges Robes spolu s Nikol Moravcovou (32). Blog však po dvou letech opustila a založila si svůj pod názvem Femme Armeria, což znamená v překladu ženská výzbroj.

Čeští návrháři

Na svém blogu Nikol prezentuje především svou vášeň pro designérské kousky, které ráda nosí. Podporuje tak spoustu českých návrhářů jako například Jaroslavu Jindrákovou, Eriku Příhodovou, Janu Hodanovou, která tvoří pod značkou LAHO, či Mimi Lan Nguyen z ateliéru La femme MiMi. Doplňky pak se zájmem pořizuje u značek Konplott, Deers, ALO, nebo Esoria.

Foto: Eva Malúšová

K oblíbeným designérským kouskům patří i tyto šaty značky LAHOFoto: Eva Malúšová

Vášeň pro vintage styl

V oblečení a doplňcích z konfekce Nikol příliš často nepotkáte. „V Americe jsem se naučila nakupovat hodně přes e-shopy a dost věcí si nechávám zasílat přímo domů. Také mám ráda vintage kabelky, kterých mám vskutku hodně, a sháním je také po vintage bazarech,“ prozrazuje Nikol s tím, že její vášní jsou rovněž různé šperky.

Foto: Eva Malúšová

Nikol ráda nakupuje kabelky od značek Kipling, Long Champ, Esoria, Elega, Matt & Nat, Scotch & Soda, Ted Baker či od Aleny Bělíkové z La Mode de BohêmFoto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Ani sbírka bot není rozhodně malá a nudnáFoto: Eva Malúšová

O špercích

„Šperky perfektně doladí celý outfit, a proto je ráda měním stejně jako oblečení. Mám spoustu kamarádek designérek, které mi často půjčují některé kousky na různé slavnostnější příležitosti nebo na focení,“ dodává herečka a zároveň nám předvádí černé večerní šaty od Eriky Příhodové s hlubokým výstřihem vpředu i na zádech, v kombinaci s výraznými náušnicemi a prstenem značky Konplott.

Foto: Eva Malúšová

Krásné večerní šaty od návrhářky Eriky Příhodové Nikol ohromně slušíFoto: Eva Malúšová

Reklama

Načítám